Serklaj bilgi soru ve tecrübeleri

İyi kuzum senin heralde tedbir amaçlı dikiş erken olmuş çünkü. Benim 19 haftalıkken acil bi şekilde yaptılar açılmam olduğu için
Evet çok şükür tedbir amaçlı oldu ama yinede cok korkuyorum hareket ederken doktorum dikişin çok iyi ve istedikleri yerden oldugunu söyledi ama yinede endişelerim var senin kaç haftalık şuan

Evet çok şükür tedbir amaçlı oldu ama yinede cok korkuyorum hareket ederken doktorum dikişin çok iyi ve istedikleri yerden oldugunu söyledi ama yinede endişelerim var senin kaç haftalık şuan
Benim 21 hafta bitiyor kuzum 22 olcaz artık pazartesi. Hiç korkma kuzum stres yapma bak doktorun da iyi konuşmuş inşallah sağ salim alırız kucağımıza. Rahim ağzı yani servikal uzunluğun ne kadar biliyor musun

Benim 21 hafta bitiyor kuzum 22 olcaz artık pazartesi. Hiç korkma kuzum stres yapma bak doktorun da iyi konuşmuş inşallah sağ salim alırız kucağımıza. Rahim ağzı yani servikal uzunluğun ne kadar biliyor musun
Amin inşallah canım sorunsuz sıkıntısız atlatırız 🐣 yok uzunluğunu hatırlamıyorum gidince artık tam net öğrenirim onuda

Ufff benim de aynı gün içinde çok gelmezdi bugün baya yoğun geldi ya rengi beni çok korkutuyor rengi kırmızımsı pembemsi oluyor bazen
Aslında kırmızı pembe normal kabul edilmez pek ama sana normal diyo doktor öyleyse korkma çok şükür bebeğin iyi. Benimde hep kahverengi 15 gündür çamur gibi geliyo. ilk gebeliğimde 19. Haftaya kadar asla kesilmedi kırmızı kanamam artık alışmıştım ama en sonunda servikal yetmezlikten düştü bebeğim. Yani bebekte falan sorun yoksa korkma dua et allaha

Aslında kırmızı pembe normal kabul edilmez pek ama sana normal diyo doktor öyleyse korkma çok şükür bebeğin iyi. Benimde hep kahverengi 15 gündür çamur gibi geliyo. ilk gebeliğimde 19. Haftaya kadar asla kesilmedi kırmızı kanamam artık alışmıştım ama en sonunda servikal yetmezlikten düştü bebeğim. Yani bebekte falan sorun yoksa korkma dua et allaha
Yaa çok şükür bebek iyi dikişte iyi bi sıkıntı yok daha cuma günü detaylı baktılar herşeye doktor progestan akıntı yapar normal dedi ama insan yinede stres yapıyor

Darısı bizim başımıza inşallah yaa seninde mi acil yapıldı yoksa erken haftalarda mı yapıldı
Canım ben geçen hafta kontrole gittiğim de dr söyledi daha kötüye giderse dikiş atmak zorundayız dedi onun için hiç kalkmaman kendini yormamam lazım dedi bana dikiş atılmadı şuan için

Hanımlar rahim yetmezliği sebebiyle serklaj olan varmı olanlar tecrübesini paylaşabilirmi bizlerle ? Ben 14. Haftada oldum şuan 16dayım kahverengi lekelerim oluyor siz ne dırumdasınız nasıl ilerliyor günleriniz biraz bilgilenelim :)
Selam canım 22+5 te serklaj oldum ayrıntılı ultrasonda kısalma farkedilmisti açılma ve sancım yoktu bir hafta sonra serklajim yapıldı şu an 32+1 yatarak istirahat ederek bu günlere geldim senin serklajin erken atilmis çok daha esnek ve rahat geçeceğine inanıyorum 🌸

Selam canım 22+5 te serklaj oldum ayrıntılı ultrasonda kısalma farkedilmisti açılma ve sancım yoktu bir hafta sonra serklajim yapıldı şu an 32+1 yatarak istirahat ederek bu günlere geldim senin serklajin erken atilmis çok daha esnek ve rahat geçeceğine inanıyorum 🌸
Bende 19 haftada oldum şuan 22 haftayım günler çok zor geçiyor hep yatıyorum bende 😔

X