Serklaj bilgi soru ve tecrübeleri

3 gündür sıvı aldım tuvalete çıkmadım bu yüzden kabız olmamak için ne yaptınız doktor ıkınma çömelme dedi bu arada haç haftalık oldunuz
20+4 oldum suan ilk tuvalete çıkışım ölümdü çünkü ameliyat öncesi 4 gün tuvalete çıkmamıştım ameliyat sonrasıda korkudan 5 gün çıkmadım zaten kabızdım birde hareketsiziz birde basur çıkmıştı ilkinde çok ıkındım zorladım
Ama sonrasında sabahları aç karna activia kayısı yiyip üstüne bol su içiyodum
Bazı günler ceviz suyu içiyodum bunları yapınca kabızlık yaşamadım

bnde çorba yoğurt tarzı besleniyorum daha bişey yok .Haftanızda güzel inşallah zamanında doğum yaparız. Bnm mide bulantım var şimdi serklajla ilgili değildir umarım

bnde çorba yoğurt tarzı besleniyorum daha bişey yok .Haftanızda güzel inşallah zamanında doğum yaparız. Bnm mide bulantım var şimdi serklajla ilgili değildir umarım
Doktorunuza danışmanız iyi olur, ben kabızlık yaşamadım ama doktorum yaşarsan mutlaka söyle ilaç verelim ıkınmaman lazım demişti. Ameliyat sonrası uzun bir süre endol diye bir fitil kullanmıştım yan etkilerinden biri tuvalete çıkarmaktı, saolsun o yan etki benim işime çok yaramıştı.

Merhaba, ben de 20. Haftamda serklaj olmuştum şuan 28+2deyim, doktor genel anestezi yaptı fakat benim tamamen açılmam vardı, bebek düşmek üzereydi bu sebeple açılı bir yatış pozisyonu ile operasyon yapıldı. Doktorlar duruma göre karar veriyorlar anladığım kadarıyla. Anestezi almak çok daha zor oluyor sonrası için, epidural çok daha iyi. Oldunuz mu operasyon?
Evet bencede duruma göre alınıyor kararlar genel anestezide işlemden hemen sonra uyanınca aşırı fazla sancı oluyor epiduralla oldugunh duymamıştım. Evet oldum 14. Haftada şuan 23. Haftadayız

Merhaba, başlığa bakacak olanlar için yazmak istedim, 13 kasımda yani 35+2de doğum yaptım fakat bebeğimde farklı bir durum geliştiği için doğuma alındım, doğuma alınmasam hala yapmayabilirdim. Yani serklaj gerçekten süreci kurtarıyor. Serklajlı herkes için bol dinlenme öneririm. Ben 3 ayımı yatarak geçirdim ve sonunda bebeğime kavuştum. Darısı herkesin başına 🙏

İyi akşamlar bende 18 haftalikken serklaj oldum şimdi 25. Haftamdayim bi sorum olacaktı midem çok kötü bi kere kustum da tekrar midem bulanıyor acaba serklaj açısından bi zararı olur mu kusarsam

X