- 11 Temmuz 2011
- 1.840
- 23
- Konu Sahibi BlackSwann
cnm bugünkü ve yarın ki menümüz belliydidiğer günleri de paylaştıkça yazarmısın:26::26:ben twiterdan baktım liste biraz karışmış herkes yorum yapınca...şimdiden tşk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün tam uyamadım listeye ama diyetime sadık kaldım :)
sabah: 1 yumurtadan menemen, 1 kk peynir , 3 zeytin , form çayı , 1 dilim çavdar e.
ara: 2-3 badem,2 kayısı yedim ne yazıkki
öğle : 1 kase mercimek çorbası, yarım dilim kepek ekmeği, 2-3 parça kaşari kırmızı biber
ara nescafe
akşam : 1 kase yoğurt ve tavuk sote
şimdi keçiboynuzu yedim 1 tane ve yeşil çay içiyorum
Kendi listesinde ananas var .. Arada püf noktalardapaylaşıyor,mesela yemekten hemen sonrakilokmadan üzerine rezene,bitki çayı, Yeşilçay diye, Bunlarıda belirtirsen çok sevinirim.. Seren Serengil'in Twitti çok hızlı akıyor, 2 çocukla yetişemiyorum..Yarın bende başlıyorumm
Başlama Tarihim 21 Ocak
Başlama kilom tam 64 :)
Liste haricinde 6 gün 2 saat spor salonu ve haftada 3 gün Powerplate yapacağım nasipse..
uffffffffffff sürekli tartılıyordumbaktım önüne geçemiyorumbende tartının pilini çıkartıp eşime verdim sakla bunu verme bana diye..yoksa psikolojim bozulacak
1.ve2. gün var,
3. ve 4. gün var
sonra cumartesi pazar var
5. gün nerde?
Seren ilk 2 hafta tartılmak yok diyor
canım salı başladı listeleri vermeye de ondan :)
evet öyle diyor ama kendide tartılıyor ben anlamadımki herkes 2-3 kilo vermiş ama benim reglim yakın korkuyorum tartılmaya ya veremediysem diye
dün de çok geç yattım 12de kalktım bugün su içiyorum hala kalkıp kahvaltı hazırlayamadım 2 öğün yicem bugün anlaşılan