Seren Serengille 2 ayda 20 kilo

cnm bugünkü ve yarın ki menümüz belliydi:KK22::KK22:diğer günleri de paylaştıkça yazarmısın:26::26:ben twiterdan baktım liste biraz karışmış herkes yorum yapınca...şimdiden tşk:KK48::KK48:

Canım bugünkü ve yarınki menümüz aynı

sabah 2 yumurta,1 kk peynir,4 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği
öğlen 1 kase mercimek çorbası1 dilim çevdar ekmeği,salata
akşam ızgara tavuk/et ve salata

ondan sonraki 2 gün (cumartesi-pazar)

Sabah 2 yumurta,1 kk peynir,4 zeytin,1 dilim çavdar ekmeği
arada bişey yok 5 saat olmalı
öğlen beyaz peynirli büyük salata veyaz ızgara tavuklu salata
bu arada keçiboynuzu veya activianın ananaslı yoğurdunu yiyebilirsiniz
akşam kıymalı herhangi bir sebze yemeği ya da tavuk,köfte,balık veya yumurta da olabilir

Bir dahaki haftanın listesi hafta sonu gelicek:KK34:

Ben bugün tam uyamadım listeye ama diyetime sadık kaldım :)

sabah: 1 yumurtadan menemen, 1 kk peynir , 3 zeytin , form çayı , 1 dilim çavdar e.
ara: 2-3 badem,2 kayısı yedim ne yazıkki
öğle : 1 kase mercimek çorbası, yarım dilim kepek ekmeği, 2-3 parça kaşari kırmızı biber
ara nescafe
akşam : 1 kase yoğurt ve tavuk sote
şimdi keçiboynuzu yedim 1 tane ve yeşil çay içiyorum

teşekkür ederim:KK54:geniş bir grubun aynı diyeti yapması hakikaten bana güç verdi...umarım son gaz devam ederiz:KK8::KK8::KK8:

Ben bugün tam uyamadım listeye ama diyetime sadık kaldım :)

sabah: 1 yumurtadan menemen, 1 kk peynir , 3 zeytin , form çayı , 1 dilim çavdar e.
ara: 2-3 badem,2 kayısı yedim ne yazıkki
öğle : 1 kase mercimek çorbası, yarım dilim kepek ekmeği, 2-3 parça kaşari kırmızı biber
ara nescafe
akşam : 1 kase yoğurt ve tavuk sote
şimdi keçiboynuzu yedim 1 tane ve yeşil çay içiyorum

iyi akşamlar:21:diyet nasıl devam ediyor???kilo verebildin mi???bu arada ben geçen perşembe başladım sen ne zaman başlamıştın???1 kilo gitti ama ben çok sabırsızlanıyorum bi an önce gitsin:KK8::KK8::8

Birkere çok hayırlı bir iş yapıyorsun, çook teşekkür ederim kendi adıma. Rica etsem bu listeleri S.S verdikçe ilk mesajına ekleyebilir misin? Mesaj sayısı arttıkça listeler arada kaynamaşın ve karışmasın. İLk mesajındadüzenli şekilde yayınlarsan inanılmaz mutlu olurum. :KK55: Çavdar ekmeğimyok amagaletayla yarın bende balşlayacağım nasipse...

Kendi listesinde ananas var .. Arada püf noktalardapaylaşıyor,mesela yemekten hemen sonrakilokmadan üzerine rezene,bitki çayı, Yeşilçay diye, Bunlarıda belirtirsen çok sevinirim.. Seren Serengil'in Twitti çok hızlı akıyor, 2 çocukla yetişemiyorum..Yarın bende başlıyorumm :KK70:

Başlama Tarihim 21 Ocak
Başlama kilom tam 64 :)

Liste haricinde 6 gün 2 saat spor salonu ve haftada 3 gün Powerplate yapacağım nasipse..

Son düzenleme:
Kendi listesinde ananas var .. Arada püf noktalardapaylaşıyor,mesela yemekten hemen sonrakilokmadan üzerine rezene,bitki çayı, Yeşilçay diye, Bunlarıda belirtirsen çok sevinirim.. Seren Serengil'in Twitti çok hızlı akıyor, 2 çocukla yetişemiyorum..Yarın bende başlıyorumm :KK70:

Başlama Tarihim 21 Ocak
Başlama kilom tam 64 :)

Liste haricinde 6 gün 2 saat spor salonu ve haftada 3 gün Powerplate yapacağım nasipse..

tabii canım devam ediyorum ya bir iki kaçamak yaptım ama tartılmadım henüz korkuyorum ya herkes 2-3 kilo vermiş ben kesin 1 falan vermişimdir şimdi mpralim bozzulmasın diye neyse ilk mesaja ekliyorum kızlar pazartesi ve salının listesini

twitter dan baktım çoke tkilendim.
ben uzunz amandan beri motive olamıyordum ama bu diyet sanırım bana göre..
bugün başlıyorum:)

uffffffffffff sürekli tartılıyordum:KK5::KK5::KK5:baktım önüne geçemiyorum:KK14::KK14:bende tartının pilini çıkartıp eşime verdim sakla bunu verme bana diye..yoksa psikolojim bozulacak:KK53::KK53:

Benide Uzun zaman sonra ilk motive eden ve cesaretlendiren diyet oldu bu, 2 ayda 20 kilodan çok (10 kilo fazlam var) , 3öğün olması avantaj. Çünkü ben ara öğünleri hep kaçırıyorum, kaçırınca da fena acıkıp kendimikaybetmiş gibi yiyordum :KK43:

Konuyu açan arkadaş bütün listeleri ilk mesaja ekleyip tarihi yazarsa daha iyi olacak; Ben hazırladım ve yazıcıdan çıkarıp astımmutfaktaki panoma;

ilk 2 günlük listemiz

Sabah uyanınca kahvaltıya kadar 2 bardak su limonlu veya normal

Kahvaltı:1 yumurtadan menemen, 5 zeytin , yağsız beyaz peynir ,1 dilim çavdar ekmek tercihen halk ekmekten alınmış
5 saat sonra öğle yemeğinde et,tavuk,balık yiyebilirsiniz salata ve yoğurtla ekmeksiz
Akşam da öğlen ile aynı.
Ara öğün dediğim gibi yok ama çok acıkırsanız muzlu süt veya keçiboynuzu yiyebilrsiniz.
3.günün listesi:
sabah: 2 yumurta (menemen veya omlet yapabilirsiniz) , 1 kk beyaz peynir , 4-5 zeytin , şekersiz çay veya kahve, 1 dilim çavdar ekmeği
öğle : 1 kase mercimek çorbası,salata,1 dilim çavdar ekmeği
akşam : et veya tavuk,balık , salata ve yoğurt
4. ve 5. Günün listesi:
sabah 2 yumurta,1 kk peynir,4 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği
öğlen 1 kase mercimek çorbası1 dilim çevdar ekmeği,salata
akşam ızgara tavuk/et ve salata

6. Ve 7. Gün Listesi :

Sabah 2 yumurta,1 kk peynir,4 zeytin,1 dilim çavdar ekmeği
arada birşey yok 5 saat olmalı
öğlen beyaz peynirli büyük salata veyaz ızgara tavuklu salata
bu arada keçiboynuzu veya activianın ananaslı yoğurdunu yiyebilirsiniz
akşam kıymalı herhangi bir sebze yemeği ya da tavuk,köfte,balık veya yumurta da olabilir
8 . ve 9. Gün Listesi:
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, beyaz peynir yağsız, 2 yumurta
Ara: Mutlaka 2 dilim ananas, Öğlene kadar çay, nescafe serbest
Öğle: İster büyük salata, 1dilim çavdar ekmeği, ister etli bir sebze yemeği yoğurt ( kıymalı yeşil fasulye gibi)
Ara: Saat 16 gibi; 3 kuru incir
Akşam: Tavuk, köfte ve salata

-------------------------------

Ben bugün sabah 2 haşlanmış sadece pulbiberli yumurta+ 3 galeta + 5 zeytin + doğadan 5 i bir yerde çayımı içtim

Öğlen için tavuklarımı haşladım,salata malzemelerini yıkadım, hazır bekliyor :) Yiyince hoop 2 saatliğine spora..

Allah hepimizi Muvaffak etsin.. :21:

Son düzenleme:
1.ve2. gün var,
3. ve 4. gün var
sonra cumartesi pazar var

5. gün nerde?

canım salı başladı listeleri vermeye de ondan :)

Seren ilk 2 hafta tartılmak yok diyor

evet öyle diyor ama kendide tartılıyor ben anlamadımki herkes 2-3 kilo vermiş ama benim reglim yakın korkuyorum tartılmaya ya veremediysem diye
dün de çok geç yattım 12de kalktım bugün su içiyorum hala kalkıp kahvaltı hazırlayamadım 2 öğün yicem bugün anlaşılan

canım salı başladı listeleri vermeye de ondan :)

evet öyle diyor ama kendide tartılıyor ben anlamadımki herkes 2-3 kilo vermiş ama benim reglim yakın korkuyorum tartılmaya ya veremediysem diye
dün de çok geç yattım 12de kalktım bugün su içiyorum hala kalkıp kahvaltı hazırlayamadım 2 öğün yicem bugün anlaşılan

O zaman uzun zamandır yapıyor.. Regli dönemin bitince başlasaydın keşkebir de2öğün düşünüyorsuz,istikrarsızlığa sürekler bunlar, Ayrıca kaçıncı gündesin bilmiyorum ama akşam 8.30 da akşamyemeğiyenmeli diyor. 8.30'a çok var. 5 saatte biryetiştirebilirsin öğünlerini..

evet yaa sabah erkenden kalkıp kahvaltı yapamazsak akşam yemeği çok geç saate kalıyor...en geç 8 de kahvaltılar yapılmış olmalı bencede..1 yaşında bebeğim var benden hiç ayrılmıyor erkenden kalksamda mutfağa giripte kahvaltımı hazırlayamıyorum.hazırlasam yiyemiyorum elini herşeye daldırmak istiyor bebekle çok zor gerçekten:emir_bebek:

evet evet bende normalde bu kadar geç kalkığ 2 öğün yapmıyorum 10 gibi kahvaltımı yapmaya çalışıyorum o regl olsamda bitse çünkü karnım o kdar şişki çok moralim bozuluyor

günaydin millet, bende uzun bir aradan sonra diyete basliyorum. iki bardak ilik limonlu suyumu ictim, 30-35 kg fazlam var, kötü günler gecirdim, napalim, geldi gecdi deyip kendimi derliyip toplamam lazim :)) haydi bakalim allah yardimcimiz olsun güc kuvvet versin allah hepimize...

tarih: 22.01.2013
baslangic kg: 103 :KK43:

X