En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Saçımın şuanki hali sırtımın ortasına geliyor, yaşıma göre biraz uzun Arkadan liselik, önden müzelik bir tipim
Yani zaten kestirmeyi düşünüyorum diyorsun.Benim de uzundu.Kuaföre 2 kere kestirmeye gittim daha önce istediğim gibi kesmediler,bu sefer kendim kestim.Kuaförden daha iyi oldu..Saçımı öne eğip kestim,bağlanacak tarzda kat kat oldu

Bende uzun saçı çok severim, saçıma çok bakarım, özenirim
Daha genç yaşlarda saçlarımı kısa kestirirdim senede bir ama 2 senedir kısaltmıyorum, normalde senede 1 küt modeli kestiririm, şimdi sadece ucundan aldırıyorum..

Ben kendimi kısa saçla düşünemiyorum hiç,sene de 2 kere sadece kırıklarını aldırıyorum .Geçen sene kesen kuaför kat istemediğim halde katlı kesmişti birde çok kısaltmıştı,yemin ederim kuaför koltuğunda boğuverecektim onu,o kadar cinnet geçirmiştim,aylarca aynaya bakıp bakıp söylendiğimi biliyorum,eşim de kaç ay oldu hala söyleniyorsun diyorduAllahtan uzadılar şimdi yine,seviyorum ne yapayım.

Biz üstüne helva pişirip saç bile kestirip uzattık,sen hala orada mı takıldın deynebim,git hadi yat uyu canım,seni seviyorum

N Nana madem buradasın niye beni kurtarmaya gelmedinaralarında kaldım,gelsen de çok geç artık,herkese iyi geceler ,ben yatıyorum.
Koca kadın oldun, kendi kendini kurtarsana hem senin bu saatte bulaşık makinesi nin yanında olman gerekiyordu hadi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…