En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yok onun katılası var da masus beni bahane ediyor,çullanın üstüne,bende yardıma gelirim
Evet ya, bomba tarifle gelip, son dakika atmazsa, saçımı keserim
Gerçi cadı deynep sırf gıcıklığına saçımı keseyim diye bana son güne kadar soğuk ter attırır

191. sayfa, 1905. mesaj, yani 2 sayfa öncesi, hatta sen mesajı beğenmişsin yamukprenses in mesajı
Daha neyi beğendiğini bilmiyorsun sağ bek deynep
Lap topu alınca deynepnaza baskı yapacağız ,şunları bunları yapacağız dedi ya,onu beğendim,bununla ye... ne alakası var ki,özelden bana anlatsana.Uykum geldi,anlayıp ta uyuyayım,meraktan uyuyamam.

Gerçi cadı deynep sırf gıcıklığına saçımı keseyim diye bana son güne kadar soğuk ter attırır
Bu sözleri kaydediyorum,bugünden itibaren siyasette her mesajımı beğenmezsen hayatta katılmamsıfıra vurursun saçını

Beni tehdit mi ediyorsunYapmazsan kendimi tezgahtan aşağıya atarım
O zaten yapacakHazırlık yapıyorSon günlerde ekleyip bizi şaşırtacak
Senin tehdit daha cazipmiş Nevoş
Aaaa son gün mü yapacakmış, çok şaşırdım

Ben de öyle umuyorum bilinmeyenciğim ama ya katılmazsa,saçının şu an ki halini paylaşırmısın bizimle,yarışma sonrası bir daha boyunu kontrol edeceğim

Lap topu alınca deynepnaza baskı yapacağız ,şunları bunları yapacağız dedi ya,onu beğendim,bununla ye... ne alakası var ki,özelden bana anlatsana.Uykum geldi,anlayıp ta uyuyayım,meraktan uyuyamam.
Benim bile kafamı karıştırdın deynep,git yat bir an önce lütfen,rüyandada helva gör.

Ben de öyle umuyorum bilinmeyenciğim ama ya katılmazsa,saçının şu an ki halini paylaşırmısın bizimle,yarışma sonrası bir daha boyunu kontrol edeceğim
Saçımın şuanki hali sırtımın ortasına geliyor, yaşıma göre biraz uzun Arkadan liselik, önden müzelik bir tipim

Bak yapmazsan atarım
Ben öyle hissediyorum

Saçının uzunluğu önemli değil,sıfıra vurduracak zaten
Benim kafam da karıştı,jeton hala düşmedi
Asıl sana

Saçımın şuanki hali sırtımın ortasına geliyor, yaşıma göre biraz uzun Arkadan liselik, önden müzelik bir tipim
Hahaha bu tabiri ben eşim için kullanıyorum,Allah seni ne etmesin emi
Niye yaşın kaç ki,benim de uzun mesela,saçın yaşla ne alakası var ki,muhtemelen ölmez kalırsam ben nine oluncada eğer başımda iki tel saçım kalsada muhtemelen onları yanlardan örgü yapıcam diye uğraşırımUzun saçı çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…