- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
Bitlerden haberim var zengin bitiolunca vcil hayvan sanılıyorYok 2 gündür yaprak sarmasıyla ,bitleri de konuşuyoruz.(şaka değil gerçek)Sadece siyaset değil ki,gündemde gazetede olan haberler de konuşuluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitlerden haberim var zengin bitiolunca vcil hayvan sanılıyorYok 2 gündür yaprak sarmasıyla ,bitleri de konuşuyoruz.(şaka değil gerçek)Sadece siyaset değil ki,gündemde gazetede olan haberler de konuşuluyor.
fransizlarin bitleri bile başka oluyor canimBitlerden haberim var zengin bitiolunca vcil hayvan sanılıyor
gezsinler bakalim ben de eve iki kucuk bebemle ugrastim durdumBugün pazar gezmedeler
Benimkilerde küçük ama bizde gezdikgezsinler bakalim ben de eve iki kucuk bebemle ugrastim durdum
nerde bu millet nerde bu devlet huuuuu
Hafta sonu genelde böyle oluyor birde havalar ısındı tutabilene aşkolsunBugün pazar gezmedeler
Feroş'um baklava ne zaman geliyorBak baklava yapmazsan evde kalacaksın kayınvalideciğin almaz seniSana imkan sağlıyoruz bu fırsatı kaçırmaYok anne ya sıkı diyetteyim yaoarsam yerim yersem siserim omaçç gelinliğe fit girmem lazam
herkes son gune sakliyor heralde birdahaki yarismaya ben de en son gune saklayacagimMerhaba kızlar iki gün tatil bitti yarın iş başı... Gezmelerdi, nisandi derken yorulmusum..baska tarif yokmu aaa canlar
Ama benim telimin kamarası berbat kaynanam beni yolar bu sefer bu ne biçim baklava diyeFeroş'um baklava ne zaman geliyorBak baklava yapmazsan evde kalacaksın kayınvalideciğin almaz seniSana imkan sağlıyoruz bu fırsatı kaçırma
Benim telefonum iyi telefon sözde 16 mp kamera, ama çekim kalitesi kötü, evde karanlık, ışık yakıyorum foto çekerken, ama yine berbat, filtreleme programları çok tuhaf renk oluyor bence.. Donuk pastel.. Ay sırf bu sebepten tarifime bakarken afakanlar basıyorAma benim telimin kamarası berbat kaynanam beni yolar bu sefer bu ne biçim baklava diye
Senin ki gene iyi benimki berbat özesi bi fiti makinesi almak istiyorum zatenBenim telefonum iyi telefon sözde 16 mp kamera, ama çekim kalitesi kötü, evde karanlık, ışık yakıyorum foto çekerken, ama yine berbat, filtreleme programları çok tuhaf renk oluyor bence.. Donuk pastel.. Ay sırf bu sebepten tarifime bakarken afakanlar basıyor
Bize de gelir misinEn sevmediğim iş ütü yapmakÜffss, ne sıkıcı bir gün yahu..
İyisimi gibidp ütü yapak
Yok mu başkasından ödünç alabileceğin bir makinaDemek baklava yapabiliyorsunAma benim telimin kamarası berbat kaynanam beni yolar bu sefer bu ne biçim baklava diye
Adres ve konum bilgilerini alayım NevroşumBize de gelir misinEn sevmediğim iş ütü yapmak
hani ben bi şey demiştim ya bugünle alakalıBize de gelir misinEn sevmediğim iş ütü yapmak
Aynen, daha önce canon makinam vardı kaybettim onu, şimdi yeniden bakıyorum, bakalım iyi fiyatlı kampanyalardan yakalarsam canon yada samsung alacağım, samsung kullanan arkadaş iyi ve uygun demişti.. Bakalım bakalım..Senin ki gene iyi benimki berbat özesi bi fiti makinesi almak istiyorum zaten
GaziantepAdresi özelden atıyorumÇok teşekkür ederimAdres ve konum bilgilerini alayım Nevroşum