Nevos , @talhayasir devamli olarak benim sobiyet konumda geziniyor Sobiyetlerime tuz ekecek ,sabote edecek diye cok tirsiyorum Az once de yine gordum ,o beni gormedi.ama
Nevos , @talhayasir devamli olarak benim sobiyet konumda geziniyor Sobiyetlerime tuz ekecek ,sabote edecek diye cok tirsiyorum Az once de yine gordum ,o beni gormedi.ama
Canim o sana özel bisi bisey degilben gunde 50 kere tek tek bütün arkadaslarin actigi konulara bakarim krndi sayfamda dahil ....pro arkadaslar hernekadar gorselerde digerleri goremiyor malesef. Yani uzerine alinmana gerek yok
Canim o sana özel bisi bisey degilben gunde 50 kere tek tek bütün arkadaslarin actigi konulara bakarim krndi sayfamda dahil ....pro arkadaslar hernekadar gorselerde digerleri goremiyor malesef. Yani uzerine alinmana gerek yok
Ev yapımı şöbiyet öyle oluyor, ha isteyen tepesinden toplar, sonuçta malzeme şöbiyet malzemesi.. Ayrıntılara takılırsan baltalamak olmaz mı ?
Sonuçta emek harcanıp yapılmış tatlılar.. Tıplı senin harcadığın emek gibi ..
Canim uclari ust uste gelmesi mumkun degil ,ucundan bastirdim normalde ama katlarin kabaasi ve yapismamasi icin acilmasi.lazim.
Dedigin sekil ancak pastanelerde olur o da tepsiye dizilis seklinden kaynakli...ve tabi kabarticilari ,malzemeleri ve firinlari farkli.oldugundan uclari yapisik olsa dahi hamurlasmaz ,citirtisini.kaybetmez