- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
- 198
Iyi geceler banada iyi geceler Nevreste misafirligimiz kisa surdu baya bidaha daha uzun kaliriz insBenim çıkmam lazım kızlar,hepinize(daha doğrusu ikinize)iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler banada iyi geceler Nevreste misafirligimiz kisa surdu baya bidaha daha uzun kaliriz insBenim çıkmam lazım kızlar,hepinize(daha doğrusu ikinize)iyi geceler
Hayırlısı olsun canımBenim oğlumla aynı yaşta o zaman Benim oğlumda okula başlayacak bu yılSagol cnm amin ins bizde okullu olucaz bakalim artik herseyi ona gore ayarliycaz mecbur
Hayırlı geceler canımYine bekliyorumIyi geceler banada iyi geceler Nevreste misafirligimiz kisa surdu baya bidaha daha uzun kaliriz ins
Galiba bu yarismanin süresi cok uzun onceki yarismalarda sure daha azdi diye biliyorumyarismanin suresi 24 nisan ama bu yarisma zaman araligi biraz uzun değil mi sure 15 gun olabilir tabi naçizane fikrim
Sana kim yarışmanın başında yap dedi sunumunuBu arada senin sunumunun aynısını,senin avatarınla paylaşmış birisi facedebenim her yerde gözüm varyarismanin suresi 24 nisan ama bu yarisma zaman araligi biraz uzun değil mi sure 15 gun olabilir tabi naçizane fikrim
kuzum ne bileyim ilk kez katiliyorum yarismaya taktik neyin bilmiyorum benSana kim yarışmanın başında yap dedi sunumunuBu arada senin sunumunun aynısını,senin avatarınla paylaşmış birisi facedebenim her yerde gözüm var
bu sefer ki yarisma acemiligime denk geldi birdahaki sefere korkun bendenGaliba bu yarismanin süresi cok uzun onceki yarismalarda sure daha azdi diye biliyorum
yarismanin suresi 24 nisan ama bu yarisma zaman araligi biraz uzun değil mi sure 15 gun olabilir tabi naçizane fikrim
Ayda 1 yarışma yapıyoruz hanımlarGenelde süre aralığı hep böylebu sefer ki yarisma acemiligime denk geldi birdahaki sefere korkun benden
Durun da, daha biz paklava yapıcazyarismanin suresi 24 nisan ama bu yarisma zaman araligi biraz uzun değil mi sure 15 gun olabilir tabi naçizane fikrim
yarismanin suresinin uzun olacagini bileydim benden de bi sütlü Nuriye cikardi yaneDurun da, daha biz paklava yapıcaz
desem de inanmayin en fazla kalburabasti cikaryarismanin suresinin uzun olacagini bileydim benden de bi sütlü Nuriye cikardi yane
Baklavayı sollayacak bi tarif biliyom emme demem , henüz yapanda olmadı zatidesem de inanmayin en fazla kalburabasti cikar
Hangi tarif kulağıma fısıldaBaklavayı sollayacak bi tarif biliyom emme demem , henüz yapanda olmadı zati
Sana öyle geliyor olabilir mi@nananais sana söz verdim katılcam diye ay yaptım pek şekli güzel olmadı
Aaa hemde rakibem olabilecek bir kişiye , pışıkkkHangi tarif kulağıma fısılda
annemler gelicek diye yaptım da tarifler çok iddialı olunca :) belki de bana öyle geliyor diyecem ama yok çatlak patlak bi şey oldu bi de kızda yardım edicem diye araya girdi iki kabartma tozu koymuşum kocaman bişey olduSana öyle geliyor olabilir mi
Benim tarif az çok belli Sen söyle bakayım benim tarif miAaa hemde rakibem olabilecek bir kişiye , pışıkkk
Oyyy ellerine sağlık kuzununHayırlısı olsun canımEklemek istersen bekliyoruzannemler gelicek diye yaptım da tarifler çok iddialı olunca :) belki de bana öyle geliyır diyeçem ama yok çatlak patlak bi şey oldu bi de kızda yardım edicem diye araya girdi iki kabartma tozu koymuşum kocaman bişey oldu