• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Hayırlı kandiller bütün kk ye ❤
Rabbim içinde bulunduğumuz zor durumlardan kolayca çıkmayı nasıp etsin hem bireyce hem ülkemize
Fitneci ara bozucu fesat insanların oyununa bizleri dusurmesin oyunlarını kendi başlarına cevirsin inşallah bireyce ve ülkemizce aminnnn

Rabbim içinde bulunduğumuz zor durumlardan kolayca çıkmayı nasıp etsin hem bireyce hem ülkemize
Fitneci ara bozucu fesat insanların oyununa bizleri dusurmesin oyunlarını kendi başlarına cevirsin inşallah bireyce ve ülkemizce aminnnn
Amıınnn cnm:KK68:

Bir ben kaldım herhalde demeyen.Herkese hayırlı kandiller:KK36:.Hayırlara vesile olur inşallah .
:KK200::KK200:Hayırlı kandıller:KK200::KK200:
Hayırlı kandiller:KK200:
Amin inşaallah:KK68:

Saka maka iki hafta sonra trdeyim ben:KK73::KK73:
Kizlar krese gittigi icin izin almak zor olmuyor yaza okula basliycak buyuk o zaman sadece okul tatillerinde:110:

Hahah:KK70::KK70: dogru diyosun gelmisiz bile:KK54:
Oooo az kalmış hadi hayırlı yollar olsun inşaallah:KK19:Haklısın okula başlayınca çok fazla gelemezsiniz:KK51:Kendimden biliyorum :KK14:Okul döneminde bir yere kıpırdayamıyoruz:KK48:

Oooo az kalmış hadi hayırlı yollar olsun inşaallah:KK19:Haklısın okula başlayınca çok fazla gelemezsiniz:KK51:Kendimden biliyorum :KK14:Okul döneminde bir yere kıpırdayamıyoruz:KK48:
Sagol cnm amin ins:KK200: bizde okullu olucaz bakalim artik herseyi ona gore ayarliycaz mecburHoppa

Back