- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amıınnn cnmHayırlı kandiller bütün kk ye ❤
Rabbim içinde bulunduğumuz zor durumlardan kolayca çıkmayı nasıp etsin hem bireyce hem ülkemize
Fitneci ara bozucu fesat insanların oyununa bizleri dusurmesin oyunlarını kendi başlarına cevirsin inşallah bireyce ve ülkemizce aminnnn
Hayırlı kandiller bütün kk ye ❤
Rabbim içinde bulunduğumuz zor durumlardan kolayca çıkmayı nasıp etsin hem bireyce hem ülkemize
Fitneci ara bozucu fesat insanların oyununa bizleri dusurmesin oyunlarını kendi başlarına cevirsin inşallah bireyce ve ülkemizce aminnnn
Bir ben kaldım herhalde demeyen.Herkese hayırlı kandiller.Hayırlara vesile olur inşallah .
Hayırlı kandillerHayırlı kandıller
Evdeyim canım buyur gel bekliyorumNevreste evde misin?Müsaitsen az yanına geleceğiz,kapıyı aç
Hoşbuldum B Be_Ni_1012 hani sende gelecektin,beraber gidelim demiştin?Evdeyim canım buyur gel bekliyorum
B Be_Ni_1012 'yi beklersen geçikirsin o bayağı uzaktaHoşbuldum B Be_Ni_1012 hani sende gelecektin,beraber gidelim demiştin?
Aa nevosa mi gidecektik geliyorum bikac gune orda olurum insHoşbuldum B Be_Ni_1012 hani sende gelecektin,beraber gidelim demiştin?
B Be_Ni_1012 'yi beklersen geçikirsin o bayağı uzakta
Beni'cim bekliyorumSizin tatil ne zaman başlıyorAa nevosa mi gidecektik geliyorum bikac gune orda olurum ins
Gelmişsin bile.Burası da Nevrestenin evi.Kirada oturuyor ev sahibi Kazen.Aa nevosa mi gidecektik geliyorum bikac gune orda olurum ins
Doğru söylüyorsunKirada çok pahalıGelmişsin bile.Burası da Nevrestenin evi.Kirada oturuyor ev sahibi Kazen.
Saka maka iki hafta sonra trdeyim benBeni'cim bekliyorumSizin tatil ne zaman başlıyor
Hahah dogru diyosun gelmisiz bileGelmişsin bile.Burası da Nevrestenin evi.Kirada oturuyor ev sahibi Kazen.
Ne yaparsın hayat pahalı,bak O bile zorlanmış,tasarrufa yönelmiş.Doğru söylüyorsunKirada çok pahalı
Oooo az kalmış hadi hayırlı yollar olsun inşaallahHaklısın okula başlayınca çok fazla gelemezsinizKendimden biliyorum Okul döneminde bir yere kıpırdayamıyoruzSaka maka iki hafta sonra trdeyim ben
Kizlar krese gittigi icin izin almak zor olmuyor yaza okula basliycak buyuk o zaman sadece okul tatillerinde
Hahah dogru diyosun gelmisiz bile
Arada tasarruf yapmak lazımNe yaparsın hayat pahalı,bak O bile zorlanmış,tasarrufa yönelmiş.
Hayırlı gecelerBenim çıkmam lazım kızlar,hepinize(daha doğrusu ikinize)iyi geceler
Sagol cnm amin ins bizde okullu olucaz bakalim artik herseyi ona gore ayarliycaz mecburOooo az kalmış hadi hayırlı yollar olsun inşaallahHaklısın okula başlayınca çok fazla gelemezsinizKendimden biliyorum Okul döneminde bir yere kıpırdayamıyoruz