En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yoksa ben geldim diye mi gidiyorsunMerdanem meşhurdurTatlı gelmezse sana doğru koşacak
Daha önce tadına bakmıştım o merdanenin.
Şimdi anladım,sen o merdaneyle tatlı açıyordun,seni çağırıncada elinden merdaneyi bırakmadın,bende yok yere günahını aldım.

Daha önce tadına bakmıştım o merdanenin.
Şimdi anladım,sen o merdaneyle tatlı açıyordun,seni çağırıncada elinden merdaneyi bırakmadın,bende yok yere günahını aldım.
Ne tatlısıHem ben revani yapacağım ,revani merdane ile zor olur

Tabağın üzerindeki kırmızı,yeşil minik desenler tabağın desenimi senmi yaptın çok merak ettim
Senin yetkin var,düzeltme yapabiliyorsun.O desenleri sil,yaprakları da sil,tabakların etrafındaki süsleri de sil,görüntü kalitesini de düşür,talhanın özel isteğiymiş,söylemeye çekiniyormuş,benden rica etti,arkadaşlara çok mahçup oldum dedi,gerçek diyorum bak

Konu düzenlendi Bu saatten sonra değiştirememBaştan bilseydik yok ederdik

Zaten tabakların deseni minik siyah yapraklar sanırım, kırmızı yeşilillerde dr oetker dekor ürünüymüş, yani o dekor şeysine gerek yok muş
Ayrıca ilk 5 e girene fotoğraf makinası yollasalar ya
Hatta ilk 5 konu açana
Şimdi Nevrestenin iç sesi :Önünden ye diyor

Sadece 1.ye hediye var

1 saat olacak iyi geceler mesajı yazalı hala burdayım.Bu sefer arkama bakmadan kaçıyorum
İyi geceler
Pazar günü herkes evde oluyor tatlı yap yesinler Ev ahalisi bayram etsin diye söylüyorumBizim için birşey istiyorsam namertim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…