En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Valla ben yaptım, çokta güzel olmuştu :kk77:
Normalde pirinci kavurmuyorduk, bu şekil bana gayet hoş geldi.. Ki normalden az tereyağı kullanmama rağmen nefisti :kk77:
Sağol canım benim,afiyet olsun:KK60:işte gerçek dost:KK48:
Evet pirinci kavurunca güzel oluyor,tabii et suyuda olmalı,yaş nane zaten şart:KK45:Deynep kimbilir neleri çıkardı içinden:KK48:

Bende bir garip oldum hakikaten, o sabah doğmuş ben öğlen, sabah ve öğlen aynı gün 2 aile de mutluluk yaşanmış ne güzel :KK68:
Keçi gibi inatçı, başına buyruğuzdur, bazen aksi de oluyoruz ama kızlarımızı severizzzzzzz:KK200:
Ailenin ilk cocuguyum deme munecim:KK57:

Bende bir garip oldum hakikaten, o sabah doğmuş ben öğlen, sabah ve öğlen aynı gün 2 aile de mutluluk yaşanmış ne güzel :KK68:
Keçi gibi inatçı, başına buyruğuzdur, bazen aksi de oluyoruz ama kızlarımızı severizzzzzzz:KK200:
Son cümlenizde gözlerim doldu,kızlarımızı severiz.....Evet gerçekten öyle,canım annem de sizin gibi düşkündür bana,belkide evin tek kızı olduğum içindir bilemiyorum,bir de çok gözü karadır,hiçbirşeyden korkmaz ve güçlüdür.

Sağol canım benim,afiyet olsun:KK60:işte gerçek dost:KK48:
Evet pirinci kavurunca güzel oluyor,tabii et suyuda olmalı,yaş nane zaten şart:KK45:Deynep kimbilir neleri çıkardı içinden:KK48:
Ben tereyağı az çiğden koydum kaynarken, kalanını yağın kızartıp, eşime istediği kadar kullanmasını söyledim.. Çünkü o gün haşlanmış et suyum vardı, onu kullandım, birazını su koydum.
Yoğurt çorbalarında taze otlar favorimdir, sağol canım :KK60:

Son cümlenizde gözlerim doldu,kızlarımızı severiz.....Evet gerçekten öyle,canım annem de sizin gibi düşkündür bana,belkide evin tek kızı olduğum içindir bilemiyorum,bir de çok gözü karadır,hiçbirşeyden korkmaz ve güçlüdür.
Benim kızımda bir evin bir kızı, o benim birtanemmmm, burçların ilgisi var mı gerçekten bilemiyorum ama bende gözü kara biriyimdir, güçlü korkusuzumdur, ki normalde genç kızlığımı bilenler benim böyle ailesini koruyacak atmaca gibi olacak biri olacağımı düşünmezdi, deli doluyumdur da:-)

Onlar yarışmaya katılmadılar katılsalardı benim havam havada kalırdı:KK70:
Yok annemmm nerdeee, ya ben mutfakta marifetli olmadığımı her daim söylüyorum, ne madalyası, 2 çorba uydurunca kırmızı kurdele taksalar razıyım:KK70::KK70:

Back