Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uzaktan oy vermeye benzemez bacım bu işler, alacaksın geleceksin tarifini. Nevroş bacı kendine güvenmiş becerikli hatun almış iki madalya kolay değil öyle
Benim kızımda bir evin bir kızı, o benim birtanemmmm, burçların ilgisi var mı gerçekten bilemiyorum ama bende gözü kara biriyimdir, güçlü korkusuzumdur, ki normalde genç kızlığımı bilenler benim böyle ailesini koruyacak atmaca gibi olacak biri olacağımı düşünmezdi, deli doluyumdur da
Uzaktan oy vermeye benzemez bacım bu işler, alacaksın geleceksin tarifini. Nevroş bacı kendine güvenmiş becerikli hatun almış iki madalya kolay değil öyle
Gerçekler böyle ama bizde eşim marifetli, onu mu soksam yarışmaya acaba
Kadın olsa çok becerikli maharetli ev kadını olurmuş, bana evrak işi ver ben kurumlara gideyim
Gerçekler böyle ama bizde eşim marifetli, onu mu soksam yarışmaya acaba
Kadın olsa çok becerikli maharetli ev kadını olurmuş, bana evrak işi ver ben kurumlara gideyim
Çok şanslısın o zamanBir evde bir tane becerikli yeterİlla kadın yapacak diye birşey yok
Eşler kategoris yapsak benimkide katılırBenimle pek bir yarışır