En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yok canım benim niye kızayım,doğrudur beğenmemiş olabilirsin,herkesin damak tadı farklıdır,ayy ne bileyim ben çorbayı katarken millet önce bir az koy falan diyor ama sonradan 2.tabağı dolu istiyor,çok iltifat aldım da ondan şey ettim,peki tereyağı ve pul biberde koydun mu,yok yahu bir yerde illa yanlışlık yapmışsındır kabul etmiyorum:KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Aabbooooo yayla çorbasında nane olmaz mı? Bende çoğu çorbada naneyi severim, kesme çorbada da çok yakışır.
N Nana kesme çorba yap yarışma için, tutturabileceğin bir çorba çeşidi, Erzincan çorbası diye de geçer, kesme hamur, minik köftelerle yapılır ve içimi de görseli de güzeldir:KK66:
Tiyo verdimmm serbest miydi editör kardeş :-)
Sana serbest Ablam:KK45:Hem kategori henüz başlamadı:KK19:

Aabbooooo yayla çorbasında nane olmaz mı? Bende çoğu çorbada naneyi severim, kesme çorbada da çok yakışır.
N Nana kesme çorba yap yarışma için, tutturabileceğin bir çorba çeşidi, Erzincan çorbası diye de geçer, kesme hamur, minik köftelerle yapılır ve içimi de görseli de güzeldir:KK66:
Tiyo verdimmm serbest miydi editör kardeş :-)
Bacım niye Burda diyon ya şimdi yapacaklar benden önce :KK35:

Ben Antep'e taşınıyorum,sizin apartmana yani..:KK76: Sen pişir çirkin çirkin,ben yerim :KK45:
Ne de olsa imal yerim de Antep benim:KK70::KK70:
Gel canım bekliyorum:KK60:Sen işe gidersin ben akşam sana yaptığım yemeklerden getiririm:KK45:

Yok canım benim niye kızayım,doğrudur beğenmemiş olabilirsin,herkesin damak tadı farklıdır,ayy ne bileyim ben çorbayı katarken millet önce bir az koy falan diyor ama sonradan 2.tabağı dolu istiyor,çok iltifat aldım da ondan şey ettim,peki tereyağı ve pul biberde koydun mu,yok yahu bir yerde illa yanlışlık yapmışsındır kabul etmiyorum:KK70:
Valla ben yaptım, çokta güzel olmuştu :kk77:
Normalde pirinci kavurmuyorduk, bu şekil bana gayet hoş geldi.. Ki normalden az tereyağı kullanmama rağmen nefisti :kk77:

Sana serbest Ablam:KK45:Hem kategori henüz başlamadı:KK19:
Yok yok yasaksa bende birşey demeyeyimHoppa kural kuraldır.
Ama nananais çorbalardan korkma, yapabileceğin çok çeşit var, çorba tarifi uydurmuş kadınım:KK70:bazı sebzeleri bir arada kullanınca acayip renklerde çorbalar oluyor ama valla bizimkiler lezzetli deyip yıyorlar :KK70:

Back