Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok canım benim niye kızayım,doğrudur beğenmemiş olabilirsin,herkesin damak tadı farklıdır,ayy ne bileyim ben çorbayı katarken millet önce bir az koy falan diyor ama sonradan 2.tabağı dolu istiyor,çok iltifat aldım da ondan şey ettim,peki tereyağı ve pul biberde koydun mu,yok yahu bir yerde illa yanlışlık yapmışsındır kabul etmiyorum
Aabbooooo yayla çorbasında nane olmaz mı? Bende çoğu çorbada naneyi severim, kesme çorbada da çok yakışır. NNana
kesme çorba yap yarışma için, tutturabileceğin bir çorba çeşidi, Erzincan çorbası diye de geçer, kesme hamur, minik köftelerle yapılır ve içimi de görseli de güzeldir
Tiyo verdimmm serbest miydi editör kardeş
Aabbooooo yayla çorbasında nane olmaz mı? Bende çoğu çorbada naneyi severim, kesme çorbada da çok yakışır. NNana
kesme çorba yap yarışma için, tutturabileceğin bir çorba çeşidi, Erzincan çorbası diye de geçer, kesme hamur, minik köftelerle yapılır ve içimi de görseli de güzeldir
Tiyo verdimmm serbest miydi editör kardeş
Yok canım benim niye kızayım,doğrudur beğenmemiş olabilirsin,herkesin damak tadı farklıdır,ayy ne bileyim ben çorbayı katarken millet önce bir az koy falan diyor ama sonradan 2.tabağı dolu istiyor,çok iltifat aldım da ondan şey ettim,peki tereyağı ve pul biberde koydun mu,yok yahu bir yerde illa yanlışlık yapmışsındır kabul etmiyorum
Valla ben yaptım, çokta güzel olmuştu
Normalde pirinci kavurmuyorduk, bu şekil bana gayet hoş geldi.. Ki normalden az tereyağı kullanmama rağmen nefisti
Yok yok yasaksa bende birşey demeyeyim kural kuraldır.
Ama nananais çorbalardan korkma, yapabileceğin çok çeşit var, çorba tarifi uydurmuş kadınımbazı sebzeleri bir arada kullanınca acayip renklerde çorbalar oluyor ama valla bizimkiler lezzetli deyip yıyorlar