- 2 Aralık 2015
- 31.744
- 105.775
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aferin ilk paylaşmak candırİyiki yoktu çok korktum benden önce biri etimek tatlısı yapar diye
Bence burada takılanlar harıl harıl tatlı yapıyorlar şuan, yarın öğlene bakalımBırak yemesini ,sunumları izlemekten şeker komasına gireceğim nerdeyse.
Bu gece herkes erken mi uyudu ,kimseler yok.
İlk sunumu ben yaptım diye hava mı atıyorsun prolu seniAferin ilk paylaşmak candır
Hiç sanmıyorum.Eşleri ertesi gün pazar olduğu için erken yatmamıştır,uyutamamıştırlar eşleriniBence burada takılanlar harıl harıl tatlı yapıyorlar şuan, yarın öğlene bakalım
uppsHiç sanmıyorum.Eşleri ertesi gün pazar olduğu için erken yatmamıştır,uyutamamıştırlar eşlerini
İçin fesat seninupps
Subliminal mesaj var
Benim miİçin fesat senin
Oradaki kimsenin yapmadığı ilk tarifti ama bu da olur. Sonuçta kimse paylasmamisti tarifini bir kaç saatte olsa birinci olan benim tarifim di , knz; pro nananaisİlk sunumu ben yaptım diye hava mı atıyorsun prolu seni
Bir üst mesajı görme sakın.2.kez beni madara ettinÇaylar benden olsun. Yanınada yaşpasta var
Yarın düğüne gideceğim ,gezeceğim,tatlı matlı yok size ,az süslü yapsaydınız,bir daha 7. olmak istemiyorumEvet çaylar bizden şerbetli tatlı senden. Eee ne yapıyorsun yarın bize??
Ben yazdığımda senin mesaj gelmiş hızlısınBir üst mesajı görme sakın.2.kez beni madara ettin
Baklavayla etimek yerizBende daha bi sürü çikolatalı baklava var, bana gelin