• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Bence burada takılanlar harıl harıl tatlı yapıyorlar şuan, yarın öğlene bakalım :KK53:
Hiç sanmıyorum.Eşleri ertesi gün pazar olduğu için erken yatmamıştır,uyutamamıştırlar eşlerini:KK53:

İlk sunumu ben yaptım diye hava mı atıyorsun prolu seni:KK53:
Oradaki kimsenin yapmadığı ilk tarifti ama bu da olur. Sonuçta kimse paylasmamisti tarifini bir kaç saatte olsa birinci olan benim tarifim di , :cool: knz; pro nananais :cool::KK70::KK70:

Yok canım sana demedim sen niye üstüne alındın?:KK45:
Haksızlık etmişim.Sen varsın N Nana var, Denas14__ Denas14__ ta yeni yükleme yaptı heyecanlıdır O da var,daha ne olsun,bir çay yapan olsa da keyif yapsak,dedikodu yapsak.:KK53:
Çaylar benden olsun. Yanınada yaşpasta var:kk77:

Haksızlık etmişim.Sen varsın N Nana var, Denas14__ Denas14__ ta yeni yükleme yaptı heyecanlıdır O da var,daha ne olsun,bir çay yapan olsa da keyif yapsak,dedikodu yapsak.:KK53:
Kııız duydumu,,
Nnananasis in gözünün üstünde kaşı varmış (çekirdek yiyen kadın smileyi :KK53:)

Evet çaylar bizden şerbetli tatlı senden. Eee ne yapıyorsun yarın bize??

Hakkaten ya :-) hadi çaylar benden olsun toplanın bana gelin:-)

Evet çaylar bizden şerbetli tatlı senden. Eee ne yapıyorsun yarın bize??
Yarın düğüne gideceğim ,gezeceğim,tatlı matlı yok size ,az süslü yapsaydınız,bir daha 7. olmak istemiyorum:KK53:

Back