En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim

birleştirelim ha lokma ha fındıkpare fark etmiyo oylar 1 e düşmüş bu aralar foruma da giremiyorum hiç sen verdin mi oy ben son tarifleri görmedik bile bakınayım biraz :))
Ben 40 kat baklavaya verdim oyumu, ama pismanim keşke kendime oy verseydim

Ben senden umutluydum aslında. Çok iştah çekici duruyor tarifin,üstelik çekim de de başarılı olmuşsun,belki sonradan açılırsın

ben daha vermedim ama büzmeli olanı çok sevdim hep öyle yaparım aklım onda kaldı ama revanide seviyorum şöbiyetler de güzel dilber dudağınıda ilk kez gördüm gül baklavada güzel anlaycağın kararsızım
* büzmeli nedir burgu

İlk beğendiğinden vazgeçme derim ben

genelde öyle yapıyorum niyeyse kendi yaptığım bir şey olunca onun lezzetini alıyor muşum gibi geliyo
tatlı işte ayırt edilmiyo evlat gibi düşün ne olsa yerim
Klasiklerden vazgeçmek lazımBiraz yeniliklere açık olalım

genelde öyle yapıyorum niyeyse kendi yaptığım bir şey olunca onun lezzetini alıyor muşum gibi geliyo
tatlı işte ayırt edilmiyo evlat gibi düşün ne olsa yerim
Denizden babam çıksa yerim hesabı,sende şekerli olsun da ne olursa olsun mu diyorsun.Benim tatlıya çok düşkünlüğüm yoktur.Hele hazır baklavalar beni bayar ama evde yapılan baklava daha hafif gelir bana.

Denizden babam çıksa yerim hesabı,sende şekerli olsun da ne olursa olsun mu diyorsun.Benim tatlıya çok düşkünlüğüm yoktur.Hele hazır baklavalar beni bayar ama evde yapılan baklava daha hafif gelir bana.
Ben çok seviyorum özellikle şerbetli tatlıları

Ablam biz sensiz ne yaparız
Beni tatlılarla perişan ettiniz ama bazılarına baktım hepsine bakmaya cesaretim yok, eridim ben bittim mahvoldum
Tatlı aşkım öyle böyle değil, hiçbirşey bulamazsam kaşık kaşık Nutella yiyenlerdenim
Oylama da zorlanacağım kesin, gelse hepsini yerim o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…