- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Nevrestecim Ne zaman basliyo oylamaGece mutlaka ekle canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevrestecim Ne zaman basliyo oylamaGece mutlaka ekle canım
HadiyaaaaaaAçtım hadi koş bakalım
12'den sonra canımNevrestecim Ne zaman basliyo oylama
Yeni kategori anketinden bahsediyoruzHadiyaaaaaa
Evet canim daha vuslat arkadasimizin tatlisi vardi dimiYeni kategori anketinden bahsediyoruz
Son dakika golü mü atacak bize acabaEvet canim daha vuslat arkadasimizin tatlisi vardi dimi
Olur mu olurSon dakika golü mü atacak bize acaba
Çok geç tarif geldi
Hemen bakalim yeni rakibemizeÇok geç tarif geldi
Korktuğum başıma geldiÇok geç tarif geldi
Nevrestecim hersey icin cok tesekkurler cok emek harciyosun gercekten tesekkur ederimHanımlar ilk mesajı düzenledim, sunumu değiştirmek isteyenlerin sunumları değiştirebilirim
nuryolu
@talhayasir
manolya1458
88prenses22
Brunella
@nananais
@slimsigara
B Be_Ni_1012
firdefs
aeben
deynepnaz
@Zelifme
@soocute
-VUSLAT-
Denas14__
X xDerinMavix
E ehl-i keyf
Rica ederim canımBirlikte eğleniyoruzNevrestecim hersey icin cok tesekkurler cok emek harciyosun gercekten tesekkur ederim
Süpersin Nevoş ne zaman açılcak oylamaHanımlar ilk mesajı düzenledim, sunumu değiştirmek isteyenlerin sunumları değiştirebilirim
nuryolu
@talhayasir
manolya1458
88prenses22
Brunella
@nananais
@slimsigara
B Be_Ni_1012
firdefs
aeben
deynepnaz
@Zelifme
@soocute
-VUSLAT-
Denas14__
X xDerinMavix
E ehl-i keyf
1 saat içinde açabilirimHerkes resimlerinden memnun olduğunda açarız anketiBu saatten sonra tarif gelmezSüpersin Nevoş ne zaman açılcak oylama
Emeğine sağlık Nevreste ciğimHanımlar ilk mesajı düzenledim, sunumu değiştirmek isteyenlerin sunumları değiştirebilirim
nuryolu
@talhayasir
manolya1458
88prenses22
Brunella
@nananais
@slimsigara
B Be_Ni_1012
firdefs
aeben
deynepnaz
@Zelifme
@soocute
-VUSLAT-
Denas14__
X xDerinMavix
E ehl-i keyf
Rica ederim canım
Netleştirmeye çalıştığım başka çalışmalarımda var, bilgisayarda baklavafx diye kayıtlıRica ederim canım
Eklediğim resim bana çok net ve iştah açıcı geldiSenin için farketmiyorsa kalsın