İstediğin başka resim varsa ekleyebilirimNetleştirmeye çalıştığım başka çalışmalarımda var, bilgisayarda baklavafx diye kayıtlı
Artık sıkıldığımdan şu netleştirme işlerinden bıraktım öyle duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstediğin başka resim varsa ekleyebilirimNetleştirmeye çalıştığım başka çalışmalarımda var, bilgisayarda baklavafx diye kayıtlı
Artık sıkıldığımdan şu netleştirme işlerinden bıraktım öyle duruyor
Senin en iyisini seçtiğine eminim(baktığımı çaktırmayayım)Hanımlar ilk mesajı düzenledim, sunumu değiştirmek isteyenlerin sunumları değiştirebilirim
nuryolu
@talhayasir
manolya1458
88prenses22
Brunella
N Nana
@slimsigara
B Be_Ni_1012
firdefs
aeben
deynepnaz
-Kristal-
@soocute
-VUSLAT-
Denas14__
X xDerinMavix
E ehl-i keyf
Bana güvendiğin için çok teşekkür ederim(Mesajın tamamını okumamış gibi yapıyorum)Senin en iyisini seçtiğine eminim(baktığımı çaktırmayayım)
Sana güveniyorum ve zevkine bırakıyorum canımİstediğin başka resim varsa ekleyebilirim
Tamam canımSana güveniyorum ve zevkine bırakıyorum canım
Oylama henüz başlamadıKim kazandı gençler ben oy vermedim galiba
Hanımlar ilk mesajı düzenledim, sunumu değiştirmek isteyenlerin sunumları değiştirebilirim
nuryolu
@talhayasir
manolya1458
88prenses22
Brunella
N Nana
@slimsigara
B Be_Ni_1012
firdefs
aeben
deynepnaz
-Kristal-
@soocute
-VUSLAT-
Denas14__
X xDerinMavix
E ehl-i keyf
Rica ederimNevreste ellerine sağlık canım , çok güzel olmuş
Hepinize bol şans diliyorumEn guzellini seçmişsin canım.ellerine sağlık
Hadi herkese basarılar
Hadi bakalım merakla bekliyorum1 saat içinde açabilirimHerkes resimlerinden memnun olduğunda açarız anketiBu saatten sonra tarif gelmez
Ayy canım benim çok teşekkür ederim çok mutlu oldum anlatamamTabiki de fincan kadayıf.
İki oy hakkımız yok mu ya bire mi düştü?Katılan arkadaşların her birinin eline emeğine sağlık .
Çok çok güzel tarifler arasında sadece bir oy hakkımız var malesef.
Oyum Aeben'in El Açması Kırk Kat Dondurmalı Baklavasına gitti
aeben cim 40 katın kırk yıllık hatrı var demişler Gerçekten çok başarılı tarifin .
Kararsız kaldığım bir iki tarif daha vardı , eşimle ortak kararımız senin baklavan oldu .
Başarılar diliyorum sana ve tüm katılımcılara .
İki oy hakkımız yok mu ya bire mi düştü?