Çok teşekkür ederim canım, o gün ışığında çekildi aslında.. Ev yeterli ışık almıyor, balkonda çekseydim keşke.. Gerçi karşı ve yan bina ne yapıyor bu deli derlerdi
Telefonunda flaşı patlayınca arka fon karanlık çıkıyor..
Bilinmeyenim benim mutfakta yeterli isigi almıyor , o yüzden bende akşamı bekledim , bu seferde benim telde ışık tam çıkmadı , enson oglanın telinde çektim onun kamarası güzel çekti ondan yükledim . Resim kalitesi önemli gerçekten ..
Bende yeni fırsat bulup tariflere bakıyorum . Eline saglık canım çukulu baklava harika fikir
Herkes kendi başarılı olduğu kategoride istiyor sanırım
Aman benim için farketmez, ben free takılıyorum Bana hepsi uyar Nasılsa lezzetli olduğunu biliyoruz
Bu arada benim annem çorbacı diye biri çıkarsa önüme yolarım
Çünkü benim annem çorbacı
Bilinmeyenim benim mutfakta yeterli isigi almıyor , o yüzden bende akşamı bekledim , bu seferde benim telde ışık tam çıkmadı , enson oglanın telinde çektim onun kamarası güzel çekti ondan yükledim . Resim kalitesi önemli gerçekten ..
Bende yeni fırsat bulup tariflere bakıyorum . Eline saglık canım çukulu baklava harika fikir
Çok teşekkür ederim canım
Sözde benim telefonun kamerasıda iyi, ama yetersiz kalıyor, birde ben fotoğraf makinasına alışığım, o da kayıp, alayım diyene kadar biraz zaman geçecek gibi.. İşte ışık çok etkiliyor, sunumdaki görünümü, güzel güzek yaptığın şey mesela yanındaki pembe çiçek kirli birşey gibi görününce moral bozuluyor