Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .

anammm bayılırım zeytinyağlılara da salataya da. hele de benim gibi diyette olanlar için çok iyi olmuş. zeytinyağlılarda ben de başarılıyım ama bebişlerim tam diş çıkarma dönemindeler katılamam sanırım. çok güzel olmuş kategori salatalar da süslenir falan tam göz ziyafeti olur

ben yaş pasta istiyodum emme olsun bu da olur

ben de bu kategoriye katılabilirdim diye düşünüyor idim kiiiiii

benim cimcimeyi wc ye alıştırdığım geldi aklıma

yarışma devam ediyormuş hadi gözümüz aydın
bende mutfak müdavimlerinden özellikle nicki e... ile başlayan birinden zeytinyağlı kuru patlıcan dolması tarifi bekliyom hani. çok severim

Üstüme alınayımmı,ıskaladımmı

ben yaş pasta istiyodum emme olsun bu da olur

ben de bu kategoriye katılabilirdim diye düşünüyor idim kiiiiii

benim cimcimeyi wc ye alıştırdığım geldi aklıma

Canım,ben kategorinin sırayla gitmesi taraftarıydım ama Et Yemeklerinden sonra tatlılara geçildi agzımız tatlansın diye,şimdi yaş pasta sonra köfteler,zeytinyaglılar falan çok karışık olur gibime geldi..O yüzden tercihim Zeytinyaglılar oldu,salatalarlada desteklensin istedim Yaş pastalarada geçeriz,bende çok merak ediyorum o şahane yaş pasta tarifleriniz ama biraz bekleyelim
Yaz mevsimi geliyor bak,zeytinyaglılar hem hafif hemde saglıklı,kilo yapmaz Hep tatlı,tatlı olmasın dimi

haklısın cnm sen bana bakma ne bulsam yerim ben
yaa bi de mevcut olan yarışmanın 1. si mi belirliyor bir sonraki kategoriyi:26:
Üstüme alınayımmı,ıskaladımmı

bence alın

Valla benimde ilk aklıma gelen sendin Eee...Kuru dolmayada bayılırım hani Artık harika bir tarif verirsinde yaparız bizde Şöyle bol ekşili falan
bende bayılırım yaparız ayol nolcakk
yanınada süper bi salata of of offf

12 den vurdun

arzum imza hoş:128::129:

ehehee piki:)))

bence alın

alındım bile:))
bekliyelim bakalım kategori onay alsında,gerisi kolay

bence alın

Ehh,biraz öyle oluyor Ama ben fikir almaktan yana kullandım hakkımı Çogunlugun onaylayacagı bir kategori olsun istedim,diger kategorim Köftelerdi ama Köftelerden önce Zeytinyaglılar gelir diye düşündüm
Kazen bey onay verip konuyu açsın biran önce çünkü tarifleri büyük bir marakla bekliyorum

Yarışma devam kararı var sanrım :) cidden sevinirim bende buna çok zevkli geçiyor sizinle kzlar

heeee anladım

hadi o zmn merakla takipteyim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…