Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
sarma konusunda kendime çok güvenirim, epeydirde canım istiyo yapsammı acep

aa abugün rüyamda yeşil yeşil asma yaprağı gördüm bumuymuş acep:26:

salata yapmistim hazirda fotolari duruyo ama zeytinyagli zor yazik oldu salatayasanirim bu sefer yarismada ben yokum cok sey kaybettinizicimden bir ses katilim az olacak diyor genelde ben olmayinca oyle olii

salata yapmistim hazirda fotolari duruyo ama zeytinyagli zor yazik oldu salatayasanirim bu sefer yarismada ben yokum cok sey kaybettinizicimden bir ses katilim az olacak diyor genelde ben olmayinca oyle olii

zeytınyağlı yenmezmı tatlım yaaa...:44:
dolma sarma falanda mı yapmıosunuz?

ağzımın suyu aktı gül tatlısını görünce gecen gün ilk kez denedim inanılmaz kolay ve çok lezzetli bi tatlı görüntüsü zaten muazzam

topic i tesadüfen gördüm canım. bugün fırsat bulursam yine yaparım buraya eklerim fotograflarını gercekten çok güzel bi tatlı hem görüntüsü hem tadı muhteşem.

Evet...Bende yarışma birincisi olaraktan hediyelerimi aldım..Kadınlar Kulübüne,sevgili Kazene çok çok teşekkür ediyorum..
Mutluluğumu,sevincimi sizlerle paylaşmak istedim..Tekrar teşekkürler

Evet...Bende yarışma birincisi olaraktan hediyelerimi aldım..Kadınlar Kulübüne,sevgili Kazene çok çok teşekkür ediyorum..
Mutluluğumu,sevincimi sizlerle paylaşmak istedim..Tekrar teşekkürler

arzum sevgili arkadaşım hediyelerin çok güzel iyi günlerde güle güle kullan canım.:)

Çok teşekkür ederim sevgili arkadaşım Aminn,mutlu güzel günlerde inşallah

Amin amin canım arkadaşım.:13: Gulezel yeni resimler paylaşmış çok hoş pozlar, birinci yılının şerefine tam bir yıl olmuş ameliyat olalı...Daha nice mutlu güzel yıllara hep beraber güzel arkadaşlıklara ve paylaşımlara.....öptüm arzum'cuğum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…