• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
Vardı düşündüğüm bir Avatar.. Hatta sen biliyorsun onu,yorum yazmıştın :34: Anladın sen onu :34: Yapiyimmi sence :27::52:

ooooo noooooooo:52: kk henüz bunu kaldırabilecek kapasitede değil canım,:96: hele ben hiç değilim ama sen bilirsin tabi:75:

Merhaba sevgili arzum 77 :)başarını yürekten kutlar yarışmalarda tekrar boy göstermeni umut ederim :)) kazanmış olduğun armağanları da huzur ve mutlulukla kullanmanı arzu eder pro üyeliğinde sana uğur getirmesini dilerim :71:

Merhaba sevgili arzum 77 :)başarını yürekten kutlar yarışmalarda tekrar boy göstermeni umut ederim :)) kazanmış olduğun armağanları da huzur ve mutlulukla kullanmanı arzu eder pro üyeliğinde sana uğur getirmesini dilerim :71:

:)) Çok teşekkür ederim.Bu güzel,nazik yorumunuz içinde ayrıca teşekkür ederim.Beni onure ettiniz :42: Saygı ve Sevgilerimi gönderiyorum,çok öpüyorum :54:

yarışmanın devam edip etmeyeceği belli değil canım. bitti diye ferman yayınlandı ama halk bitmesini isemiyor. sokağa dökülüp pankart açanlarımz var

Hımm anlaşıldı çok tatlı bir cadım :) sebep olarak ne belirtildi peki?

Son düzenleme:
Hımm anlaşıldı çok tatlı bir cadım :) sebep olarak ne belirtildi peki?

ferman yayınlayan sebep belirtmedi canım. ama takip ettiğimiz kadarı ile oy kullanırken ciddiyetsiz davranan bir takım üyelerin var olduğunu anladık, kendi çabalarımızla

ferman yayınlayan sebep belirtmedi canım. ama takip ettiğimiz kadarı ile oy kullanırken ciddiyetsiz davranan bir takım üyelerin var olduğunu anladık, kendi çabalarımızla

Oldukça üzücü bir durum:( kurunun yanında yaş,yaşın yanında ise yaş yandı yani öylemi:26:

yarışmayı bitirmeyin lütfen ben daha diyetle verdiğim ve vereceğim kiloları tarifleri deneyerek yeniden alacağım :)

Vallahi kazeen bak sana peşin peşin deyim ben bu yarışmayı ben

tatlı,tuzlu, pasta,böğrek ,çöğrek yapmadan kapatırsan 50 yıl kurtulmassın bende ve gazablarımdan :23:

Ben laffııımmıı ortaya gorum begenen alır gider :52::28:

Ayrıca elossa'nın dünya üzerinde görülmemiş pastasını görmeden kapanırsa bu yarışma vallahi karışmam :23::17:

Eki Görüntüle 674639

tatlı,tuzlu, pasta,böğrek ,çöğrek yapmadan kapatırsan 50 yıl kurtulmassın bende ve gazablarımdan :23:

Ayrıca elossa'nın dünya üzerinde görülmemiş pastasını görmeden kapanırsa bu yarışma vallahi karışmam :23::17:

Eki Görüntüle 674639

Uyyyyyh dııkkandım :) kedidirkedi gitmiş Dilber hala hoşgelmiş:9:

Eki Görüntüle 674639

:52::52::52::52:
Reklam yapma kediciğim:))

yarışma bitti mi, yine naptınız ya:1::1:

bende elosanın dünyanda eşi benzeri olmayan pastasını merak ediyorum, merak edilmeyecek gibi değil ki, çok iddalı:1:

bi de börek istiyorum mümkünse
:56::56:

Kazen cevap vermeyecek galiba,
Arzum77 sen söyle bari kategori belirlemen istendi mi?

Kazen cevap vermeyecek galiba,
Arzum77 sen söyle bari kategori belirlemen istendi mi?

Kazen Bey adamın birine çok benziyo:1: lafı ortaya atıyo kamuoyu onu tartışıyo, tartışıyo. inciğini , cinciğini çıkarıyo. ama o gene kendi bildiğini yapıyo:1:

Back