Vardı düşündüğüm bir Avatar.. Hatta sen biliyorsun onu,yorum yazmıştın Anladın sen onu Yapiyimmi sence
ooooo noooooooo kk henüz bunu kaldırabilecek kapasitede değil canım,:96: hele ben hiç değilim ama sen bilirsin tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardı düşündüğüm bir Avatar.. Hatta sen biliyorsun onu,yorum yazmıştın Anladın sen onu Yapiyimmi sence
Merhaba sevgili arzum 77 :)başarını yürekten kutlar yarışmalarda tekrar boy göstermeni umut ederim :)) kazanmış olduğun armağanları da huzur ve mutlulukla kullanmanı arzu eder pro üyeliğinde sana uğur getirmesini dilerim
Ee hatunlar yeni kategori nedir?belli oldumu :)
yarışmanın devam edip etmeyeceği belli değil canım. bitti diye ferman yayınlandı ama halk bitmesini isemiyor. sokağa dökülüp pankart açanlarımz var
Hımm anlaşıldı çok tatlı bir cadım :) sebep olarak ne belirtildi peki?
ferman yayınlayan sebep belirtmedi canım. ama takip ettiğimiz kadarı ile oy kullanırken ciddiyetsiz davranan bir takım üyelerin var olduğunu anladık, kendi çabalarımızla
Oldukça üzücü bir durum kurunun yanında yaş,yaşın yanında ise yaş yandı yani öylemi:26:
Vallahi kazeen bak sana peşin peşin deyim ben bu yarışmayı ben
tatlı,tuzlu, pasta,böğrek ,çöğrek yapmadan kapatırsan 50 yıl kurtulmassın bende ve gazablarımdan
Ben laffııımmıı ortaya gorum begenen alır gider
Ayrıca elossa'nın dünya üzerinde görülmemiş pastasını görmeden kapanırsa bu yarışma vallahi karışmam
Eki Görüntüle 674639
yarışmayı bitirmeyin lütfen ben daha diyetle verdiğim ve vereceğim kiloları tarifleri deneyerek yeniden alacağım :)
çok duygusal bir yaklaşım oldu ağlayacam şimdi
Vallahi kazeen bak sana peşin peşin deyim ben bu yarışmayı ben
tatlı,tuzlu, pasta,böğrek ,çöğrek yapmadan kapatırsan 50 yıl kurtulmassın bende ve gazablarımdan
Ben laffııımmıı ortaya gorum begenen alır gider
Ayrıca elossa'nın dünya üzerinde görülmemiş pastasını görmeden kapanırsa bu yarışma vallahi karışmam
Eki Görüntüle 674639
Reklam yapma kediciğim:))
Ha ne kim efendiim:44: ( )
Kazen cevap vermeyecek galiba,
Arzum77 sen söyle bari kategori belirlemen istendi mi?