• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
arzumcum ellerine saglik cok nefis olmus bana kalmamistir kesin ama aciklamayi ve hediyenin resmini bulamadim
coook merak ettim ne kazandin aceb :)))

arzum tebrik ederim canım:16:
Teşekkür ederim canım :16:
Kazen cevap vermeyecek galiba,
Arzum77 sen söyle bari kategori belirlemen istendi mi?
Malesef,bu konu hakkında hiçbir bilgim yok :50:
arzumcum ellerine saglik cok nefis olmus bana kalmamistir kesin ama aciklamayi ve hediyenin resmini bulamadim
coook merak ettim ne kazandin aceb :)))

Teşekkür ederim canım..Hediye hakkında bir bilgim yok malesef,Pro üye oldum şimdilik bu ödülüm..Mutfak eşyası hediyesi hakkında bir bilgi yok,açıklama yapılmadı henüz :44:

Teşekkür ederim canım..Hediye hakkında bir bilgim yok malesef,Pro üye oldum şimdilik bu ödülüm..Mutfak eşyası hediyesi hakkında bir bilgi yok,açıklama yapılmadı henüz :44:

ayyyhh bunlar bizi catlitacaklar :) pro üyeligin hayirli olsun canim (ne oldunuda pek bilmiom yeni üyeyim caktirma :P )

Kızlar..Ben yeni kategoriyi ZEYTİNYAGLILAR VE SALATALAR olarak düşündüm :34:Siz ne dersiniz,lütfen fikirlerinizi yazın ona göre yeni yarışma başlasın..

Benim fikrim en son güzel bir zeytinyağlı tabağı hazırlanması sunum olarak,yaninada salata ile desteklenmesi ;)

Ne dersiniz??

yaaaa şöyle nefis yaş pastalar yapsanız da biz de faydalansak accık ucundan ne güzel olur :56::56::56::56::56:

Kızlar..Ben yeni kategoriyi ZEYTİNYAGLILAR VE SALATALAR olarak düşündüm :34:Siz ne dersiniz,lütfen fikirlerinizi yazın ona göre yeni yarışma başlasın..

Benim fikrim en son güzel bir zeytinyağlı tabağı hazırlanması sunum olarak,yaninada salata ile desteklenmesi ;)

Ne dersiniz??
canımsınnnnnn
işte bu
sana bı tencere sarma yapcam göndercem :))))

mune cıldırıcak ama bu sefer zeytınyaglı sarmaları falan görürse pc yı kırar :27:

Demek yarisma devam ediyor guzel bir haber..
Mutfaga dogru kosayim ben :10: :1:
Zeytinyagli yemekleri cok yapmam ammaa bu vesileyle yapmis oluruz..
Makarna ve Pilavda olurdu hani ne dersiniz :9:

Son düzenleme:
sarmayı yapan oyları toplar bu yarışmada kim erken davranırsa benim haftasonunda önce böyle birşeyi yapmam mümkün olmadığından yapamam ama çok daha başka zeytinyağlılarımız da var. Salatalarda süper olacak. Ben yine izleyiciyim bu kategoride kafamda birşeyler var ama bu hafta zamanım yok maalesef.

ne yappıcagıma karar verdim..
yarın yapıp yuklerım artıkın :)

dun gecenın 1'inde kocama anlatıorum bu seferkı kategorı zeytınyaglılarla salatalarmıs askım, sunu sunu yapcam dedım, gözleri parladı adamın.:27: yap hatun yerız yaaa:52: dedı.

yarışma devam ediyormuş hadi gözümüz aydın:1:
bende mutfak müdavimlerinden özellikle nicki e... ile başlayan birinden zeytinyağlı kuru patlıcan dolması tarifi bekliyom hani. :31: çok severim:56:

Back