Değil mi yaa ?
Millet bu forumdan mahrum kalmasın yeter ki , oy da neymiş
Oyyyyyy kıyamam ama yaa , ben o şam tatlısını da sevmiyorum işte :26:
Ne yapacağız şimdi
Kız göremedigin tatliyi nasıl en güzel tatlı sectin ki:44:
AUSENCİA.. Sen benim avatardan gözünü ayırma lütfen bir sag,bir sol bir sag bir sollEvet yavaş yavaş uykun geliyor,yemyeşil bir ormandasın..Bir masa var üzerinde rengarenk güller... Etraftan güller fışkırıyor bir anda ne kadar güzel degilmii...
Sonra sen masadaki tatlıya uzanıyorsun yemek için ama o anda güller diyorki öyle bedavaya tatlı yok,önce Arzumun tatlısını oylaman gerek diyor..Hemen laptopunu açıyorsun ve beni oyluyorsun..Sonra tatlıyı yiyorsun..SEnde bir rahatlama,bir huzur ormanda mutlu mutlu,kelebekler gibi koşmaya başlıyorsun..senden mutlusu yok yani o derece
bende kocama oy kullandırıyım bari. kesın senın tatlını secer bayılıo. yapcam zaten ondan..Bu da mı gol değil beyaw aranızda en genç yarismaciyim üstüne üstelik azeriyim hemi de bi kere bile türkiyede olmayan etrafında bir tane bile Türk olmayan bi azeri
Ama ben turk yemekleri yapıyorum hiç taktir etmiyorsunuz vallaahanda kustum işte bi daha da yarışmaya gelmem
asu kesın hıpnoz olmustur, gidicek oy :18:AUSENCİA.. Sen benim avatardan gözünü ayırma lütfen bir sag,bir sol bir sag bir sollEvet yavaş yavaş uykun geliyor,yemyeşil bir ormandasın..Bir masa var üzerinde rengarenk güller... Etraftan güller fışkırıyor bir anda ne kadar güzel degilmii...
Sonra sen masadaki tatlıya uzanıyorsun yemek için ama o anda güller diyorki öyle bedavaya tatlı yok,önce Arzumun tatlısını oylaman gerek diyor..Hemen laptopunu açıyorsun ve beni oyluyorsun..Sonra tatlıyı yiyorsun..SEnde bir rahatlama,bir huzur ormanda mutlu mutlu,kelebekler gibi koşmaya başlıyorsun..senden mutlusu yok yani o derece
bende kocama oy kullandırıyım bari. kesın senın tatlını secer bayılıo. yapcam zaten ondan..
yasın kac ki senın?
asu kesın hıpnoz olmustur, gidicek oy :18:
Bu da mı gol değil beyaw aranızda en genç yarismaciyim üstüne üstelik azeriyim hemi de bi kere bile türkiyede olmayan etrafında bir tane bile Türk olmayan bi azeri
Ama ben turk yemekleri yapıyorum hiç taktir etmiyorsunuz vallaahanda kustum işte bi daha da yarışmaya gelmem
AUSENCİA.. Sen benim avatardan gözünü ayırma lütfen bir sag,bir sol bir sag bir sollEvet yavaş yavaş uykun geliyor,yemyeşil bir ormandasın..Bir masa var üzerinde rengarenk güller... Etraftan güller fışkırıyor bir anda ne kadar güzel degilmii...
bende kocama oy kullandırıyım bari. kesın senın tatlını secer bayılıo. yapcam zaten ondan..
yasın kac ki senın?
asu esın hıpnoz olmustur, gidicek oy :18:
tıkladm ama açılmamıştı .. ben gül tatlısını biliyorum zaten, diğerlerini de bilyorum, bu çeşitlere göre zaten tercihim bu olucaktı canmsonra bi daha mouse işaretledm açıldı bu sefer cidden de gülü beğendim yani öyle renkli renkli yapraklar flian .. şöbiyeti de tebrik ediyorum başarılı .. kategorisel olarak şerbetli tatlılar olmuş gibi .. bi aşure ayrı çeşit olmuş kiii ona da normalde bayılırım ama diğerlerine göre tarzı başka her türlü gider yaa tatlııııı :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
annem benim o konuda hic sansim yoksenin heruf tam bana oy kullanirken gozu arzumun avatara kayar gider oy
yasim 22
Canımm,bende o niyetle yazıyorum gerçektende..Kime oy verirsen helal olsun Asla gücenip darılmam
Sana kocamaaaaaaaaaan onur ödülü , başımın tacısın ödülü versem kendi adıma .
Şerbetli tatlıların en şerbetlisi , en tatlısı , en şekeri azerinnn
Geliyorrruuuuuuuuuum sana doğru geliyoruuummmmm arzummm...
Ama yolda önüme azerin çıkıyor , yapma güzel ablacım etme bir daha düşün diyor ......Gencim, güzelim , marifetliyim diyor.
Bir daha düşünürken çıtır çıtır şöbiyet geliyor aklıma.....Sonra sağ sol sağ sol hoplamalar beni yine sana itiyooooor....
Koşuyorum adeta gül tatlına.
Tam tıklayacağım o yuvarlağı bu seferde aşure diyor ki bana geeeel geeeeeeel , minnaakk çıkıyor oradan bir de ; sen bugüne kadar künefe sevmediysen , böyleeee güzelini yememişsindir diyor , bir yandan da uzattıkça uzatıyor peyniri......
Kaçıyorum ormanın derinlerine
(Arkadaşlar , bir oyum var , kıymetli gördüğümden falan değil , makara kukara yapmak keyifli oluyor diye yazıp duruyorum böyle ,yanlış anlaşılmıyorum umarım:26: )
Hiç tasalanma canım , o avatara bakıp hipnoz olacak biri değil enişte bey.Yok isterse olsun yani , oyulmuş gözleri ile ne kadar mutlu mesut yaşar bilemem
Hiç tasalanma canım , o avatara bakıp hipnoz olacak biri değil enişte bey.Yok isterse olsun yani , oyulmuş gözleri ile ne kadar mutlu mesut yaşar bilemem
Azerinnnnn ufaksın sen yaa yaş olarakbenim kız bile senden büyük ..
Annelik duygularım kabarıyor da ondan
tıkladm ama açılmamıştı .. ben gül tatlısını biliyorum zaten, diğerlerini de bilyorum, bu çeşitlere göre zaten tercihim bu olucaktı canmsonra bi daha mouse işaretledm açıldı bu sefer cidden de gülü beğendim yani öyle renkli renkli yapraklar flian .. şöbiyeti de tebrik ediyorum başarılı .. kategorisel olarak şerbetli tatlılar olmuş gibi .. bi aşure ayrı çeşit olmuş kiii ona da normalde bayılırım ama diğerlerine göre tarzı başka her türlü gider yaa tatlııııı :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
arzumcum demin sana oy veren arkadas oyumu verdim ama tatlini goremedim deyince hakli olarak yari ciddi yari sakayla gormedigin tatliyi nasil en guzel tatli sectin diye sormustum,sanirim yanlis anlasilmisim diger topikte konusulmus bence kirilacak uzulecek bi sey yok ki burda sen olsan soylemezmiydin?
arkadaşlar teknik bi aksaklıktan dolayı ben tatlıların sayfası açılmadan çeşitlere göre değerlendirip oy verdm ... sanırım bi yanlış anlaşılmaya sebep oldum kusura bakmayın .. yukarıda da sonradan gördükten sonraki fikirlerimi de samimiyete yazdm .. ben diğer topikte buna sebep olduğum için üzüldüm sadece .. bu tatlıları yapıp yarışmaya katılmak bile çok büyük beceri bence .. ayrıca azerin senin de yaşına rağmen emeğini ve Türk mutfağına olan ilgini de çok takdir ettim .. herkesin eline ve emeğine sağlık umarım hakeden kazanır
O taktiği yaparsan heruf furmas mı kızım seni:18:benimki furur valla hemi de topugumdan
arzumcum demin sana oy veren arkadas oyumu verdim ama tatlini goremedim deyince hakli olarak yari ciddi yari sakayla gormedigin tatliyi nasil en guzel tatli sectin diye sormustum,sanirim yanlis anlasilmisim diger topikte konusulmus bence kirilacak uzulecek bi sey yok ki burda sen olsan soylemezmiydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?