tatlılar nerde peki ????
Bak,en üstte anket varya tatlı isimlerine tıklayınca tarifler açılıyor.Yuvarlak işaretleme kutusuna tıklayıp onaylarsan oy veriyorsun
hepinizin ellerinize sağlıkzor bir seçim oldu
gül tatlısının görünüşü harika ama şöbiyet içinde çok emek harcanmış.
oyunu verdm arzum tatlıyı göremedydm, dur bi daha denym
Başarılar dilerim herkese ,
Çok az oldu katılım ama neyse zaten diyetteyim daha fazla foto görüp kendime işkence yapmamış oldum
Olsa da yesem hissi uyandırması için bakıyorum sayfalara , zira bir tatlı canavarı olarak şerbetli tatlılarla aram yok gibi .
Az düşüneyim ben her zamanki gibi.
düşünün tabi kızlarrr dogru yolu bulacaksınız eminim ben...Tüm arkadaşlara başarılar dilerim
Oylamak hiç bu kadar zor olmamıştıHepsi çok güzel Hepsi ayrı bir emek,ayrı bir lezzet
Biraz daha düşünmek istiyorum:106:
ohoooo ben evde o tatlıları yerken aldıgım kıloları verme derdınde burda hoplayıp zıplıyım, mekık cekıyım, yerde debelenıyım, burda muhabbet gırla....
arzuuuuuu uyelerın aklını celmesene kızım
bu avatar işe yaradı heralde snaırsam sende...
bıdahakı yarısmada aynı taktıgı bende uyguliciğim
ohoooo ben evde o tatlıları yerken aldıgım kıloları verme derdınde burda hoplayıp zıplıyım, mekık cekıyım, yerde debelenıyım, burda muhabbet gırla....
arzuuuuuu uyelerın aklını celmesene kızım
bu avatar işe yaradı heralde snaırsam sende...
bıdahakı yarısmada aynı taktıgı bende uyguliciğim
Herkesin emeğine sağlık .
Asla hayır diyemeyeceğim lezzete , yani künefeye verdim oyumu .
O taktiği yaparsan heruf furmas mı kızım seni:18:benimki furur valla hemi de topugumdan
düşünün tabi kızlarrr dogru yolu bulacaksınız eminim ben...
sıcacık kunefeyi düşünün hayal edın, ıcınde uzuuuunca erıyen peynırı kadayıfların çıtırlıgııııııı, tam kıvamında sekerıııııı.... oofffffff
hayatın tadını alıosunuz
tebrık edıyorum cok dogru bı karar :)))
tesekkurler
Ne yapacağız şimdi minnakcımmm ya , künefe sevmiyorum işte yoksa oy vermek mesele değil de :26:
Hayal gücümü ne kadar kassam da olmuyor , bak eşime verdirsem oy , gözü kapalı künefe der
Yapılan yorumların insanı güldürmeside oylamaya etkili benim nazarımda ama.
Ne yapacağız şimdi minnakcımmm ya , künefe sevmiyorum işte yoksa oy vermek mesele değil de :26:
Hayal gücümü ne kadar kassam da olmuyor , bak eşime verdirsem oy , gözü kapalı künefe der
Yapılan yorumların insanı güldürmeside oylamaya etkili benim nazarımda ama.
hemen eşin için bı hesap ac hemen, kullandır enişteye oyunu...
ne kadar insana ulasırsak o kadar ıyı dımı. yarısma bahane maksat forumun reklamı olsun :)))
En çok ben gulduruyorum sizi de nolii 1 tane oy almışım bundan sonra ciddi oliciim
Değil mi yaa ?
Millet bu forumdan mahrum kalmasın yeter ki , oy da neymiş
Oyyyyyy kıyamam ama yaa , ben o şam tatlısını da sevmiyorum işte :26:
Ne yapacağız şimdi
Değil mi yaa ?
Millet bu forumdan mahrum kalmasın yeter ki , oy da neymiş
Oyyyyyy kıyamam ama yaa , ben o şam tatlısını da sevmiyorum işte :26:
Ne yapacağız şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?