• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
herkesin ellerine sağlık.oyum,arzum77 nin,gül tatlılarına...

hepinizin ellerine ve emeklerine sahip.oyum eslemlivanın aşuresine.hayırlı uğurlu olsun.

Oylama başlamış ne güzel :16:

oyu nasıl kullanıyoruz ya biri bana anlatsın ben gül tatlısı için kullanmak istiyorum da :34:

Başarılar dilerim herkese ,

Çok az oldu katılım ama neyse zaten diyetteyim daha fazla foto görüp kendime işkence yapmamış oldum :9:

Olsa da yesem hissi uyandırması için bakıyorum sayfalara , zira bir tatlı canavarı olarak şerbetli tatlılarla aram yok gibi .

Az düşüneyim ben her zamanki gibi.:31:

herkezden özür dileyerek, tüm emeklere teşekkür ederek oyumu kullanmak istiyorum.
tekrar hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar. şansınız bol olsun:16:

Ay hepsine bittim olsa hepsini yerim ama tek kullanımlık hakkımız var kimi daha çok beğendiysek ona veriyoruz:18::88:

Oylama başlamış ne güzel :16:
Evet,çok heyecanlı :52:
oyu nasıl kullanıyoruz ya biri bana anlatsın ben gül tatlısı için kullanmak istiyorum da :34:

Canım,bak yukarı tarafta Anket var,orada benim ismim ve tarifim olduğu yerin kutucuğunu tıkla ve onayla :34: İşte bu kadar :29: Teşekkür ederim şimdiden :54:

Başarılar dilerim herkese ,

Çok az oldu katılım ama neyse zaten diyetteyim daha fazla foto görüp kendime işkence yapmamış oldum :9:

Olsa da yesem hissi uyandırması için bakıyorum sayfalara , zira bir tatlı canavarı olarak şerbetli tatlılarla aram yok gibi .

Az düşüneyim ben her zamanki gibi.:31:

Tüm arkadaşlara başarılar dilerim:16:
Oylamak hiç bu kadar zor olmamıştı:5:Hepsi çok güzel:56:Hepsi ayrı bir emek,ayrı bir lezzet:16:
Biraz daha düşünmek istiyorum:106:

Düşünün tabi :42:

Bu arada bana oy veren kişilerin arasında yapılacak olan çekilişle bir şanslı kişiye kargo ile İÇLİ KÖFTE göndereceğim :52:
(Kargo ücretini alıcı öder) :37:

Buraz heyecan lütfen yarışan arkadaşlar,hediyeleri sadece Kazen Bey'den beklemeyelim lütfen :34:

Bu arada bana oy veren kişilerin arasında yapılacak olan çekilişle bir şanslı kişiye kargo ile İÇLİ KÖFTE göndereceğim :52:

Buraz heyecan lütfen yarışan arkadaşlar,hediyeleri sadece Kazen Bey'den beklemeyelim lütfen :34:

Oooooooooo Arzumdan büyük atak :52:

Kampanya üzerine kampanya , hadi bakalım diğer teklifleri alalım :ssz:

İlahi arkadaşım , ya zaten içli köfte ve alinazikte hep son ikiye kalmıştın benim gözümde karar verme aşamasında, hep son anda diğer tarif bir tık öne çıkmıştı.
Artık burada da öyle olursa , bir dahakine kuru ekmek koysan sana oy vereceğim.:34:

Oooooooooo Arzumdan büyük atak :52:

Kampanya üzerine kampanya , hadi bakalım diğer teklifleri alalım :ssz:

İlahi arkadaşım , ya zaten içli köfte ve alinazikte hep son ikiye kalmıştın benim gözümde karar verme aşamasında, hep son anda diğer tarif bir tık öne çıkmıştı.
Artık burada da öyle olursa , bir dahakine kuru ekmek koysan sana oy vereceğim.:34:

Valla bundada aynı şey olursa daha katılmam ben :14: kalbim,yüreğim bu kadar üzüntüyü heyecanı kaldırmaz :50:

Şimdi benim demek istediğim sen birdahakini falan bekleme,bunu kuru ekmek say falan (anladın sen onu):9:
Yani Allah'ın hakkı 3 tür demişler. :31:

ama şimdi mi söylenir bu:37:

Back