• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
hepinizin ellerinize sağlık :16::16: zor bir seçim oldu :9:

gül tatlısının görünüşü harika ama şöbiyet içinde çok emek harcanmış.

hepinizin ellerinize sağlık :16::16: zor bir seçim oldu :9:

gül tatlısının görünüşü harika ama şöbiyet içinde çok emek harcanmış.

Bütün tariflerde ayrı bir emek var.Emegin büyüğü,küçüğü olmaz bence.Buraya tarif eklemek,yarışmaya katılmak bile bir emek,sevgi istiyor.Bu kolay birşey degil.Kolay olsaydı sadece 5 tatlı yarışmazdı :34:
Burada sadece emeğe oy verilmiyor aslında,bütün Herşey toplanıyor ve bir tarife oy veriliyor.

Ben yine katılan,cesur,paylaşımcı arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum :46: Oy veren herkesede teşekkürler,eminimki içlerinden gelen tarife oy veriyorlar :42:

ohoooo ben evde o tatlıları yerken aldıgım kıloları verme derdınde burda hoplayıp zıplıyım, mekık cekıyım, yerde debelenıyım, burda muhabbet gırla....

arzuuuuuu uyelerın aklını celmesene kızım :9:

bu avatar işe yaradı heralde snaırsam sende...

bıdahakı yarısmada aynı taktıgı bende uyguliciğim :27:

Başarılar dilerim herkese ,

Çok az oldu katılım ama neyse zaten diyetteyim daha fazla foto görüp kendime işkence yapmamış oldum :9:

Olsa da yesem hissi uyandırması için bakıyorum sayfalara , zira bir tatlı canavarı olarak şerbetli tatlılarla aram yok gibi .

Az düşüneyim ben her zamanki gibi.:31:
Tüm arkadaşlara başarılar dilerim:16:
Oylamak hiç bu kadar zor olmamıştı:5:Hepsi çok güzel:56:Hepsi ayrı bir emek,ayrı bir lezzet:16:
Biraz daha düşünmek istiyorum:106:
düşünün tabi kızlarrr dogru yolu bulacaksınız eminim ben...

sıcacık kunefeyi düşünün hayal edın, ıcınde uzuuuunca erıyen peynırı kadayıfların çıtırlıgııııııı, tam kıvamında sekerıııııı.... oofffffff
hayatın tadını alıosunuz :27:

ohoooo ben evde o tatlıları yerken aldıgım kıloları verme derdınde burda hoplayıp zıplıyım, mekık cekıyım, yerde debelenıyım, burda muhabbet gırla....

O taktiği yaparsan heruf furmas mı kızım seni:18:benimki furur valla hemi de topugumdan:27::9::9::9::9::9:

Neee aklını çelicem kızım,sadece Hipnoz yapmaya çalışıyorum bakalım etkili olacakmı diye :37:

Valla benim üçüncü katılımım bu,meclis başkanları gibi oy toplamaya çalışıyorum bende :9:

( Vala kimse kimsenin demesiyle oy vermez merak etme,herkesin var bir bildigi ) :34:

Herkesin emeğine sağlık .

Asla hayır diyemeyeceğim lezzete , yani künefeye verdim oyumu .

O taktiği yaparsan heruf furmas mı kızım seni:18:benimki furur valla hemi de topugumdan:27::9::9::9::9::9:

benı oyar içime de bade koyar, yok böyle bı kıskanclık yaaa.. resımlerı cekıorum yemek yaparken bak oran buran gorunmesın fena olur, zaten hep o kadınlar kulubu ıcın yemek yapıosun dıo :9: haksızlıgın bu kadarııı yani.
onlar mı yıyo la delimisin:47: diorum. vermıcem bıdaha yaptıgım tatlılardan sana deyınce, sinirlenme karıcım dio :9:

düşünün tabi kızlarrr dogru yolu bulacaksınız eminim ben...

sıcacık kunefeyi düşünün hayal edın, ıcınde uzuuuunca erıyen peynırı kadayıfların çıtırlıgııııııı, tam kıvamında sekerıııııı.... oofffffff
hayatın tadını alıosunuz :27:

Ne yapacağız şimdi minnakcımmm ya , künefe sevmiyorum işte yoksa oy vermek mesele değil de :26:

Hayal gücümü ne kadar kassam da olmuyor , bak eşime verdirsem oy , gözü kapalı künefe der :34:

tebrık edıyorum cok dogru bı karar :)))
tesekkurler :34:

:60::60::60::60::60:

Yapılan yorumların insanı güldürmeside oylamaya etkili benim nazarımda ama.

Ne yapacağız şimdi minnakcımmm ya , künefe sevmiyorum işte yoksa oy vermek mesele değil de :26:

Hayal gücümü ne kadar kassam da olmuyor , bak eşime verdirsem oy , gözü kapalı künefe der :34:

hemen eşin için bı hesap ac hemen, kullandır enişteye oyunu...:27:
ne kadar insana ulasırsak o kadar ıyı dımı. yarısma bahane maksat forumun reklamı olsun :)))

En çok ben gulduruyorum sizi de nolii 1 tane oy almışım bundan sonra ciddi oliciim:19::19:

hemen eşin için bı hesap ac hemen, kullandır enişteye oyunu...:27:
ne kadar insana ulasırsak o kadar ıyı dımı. yarısma bahane maksat forumun reklamı olsun :)))

:9::9::9:

Değil mi yaa ?
Millet bu forumdan mahrum kalmasın yeter ki , oy da neymiş :ssz:

En çok ben gulduruyorum sizi de nolii 1 tane oy almışım bundan sonra ciddi oliciim:19::19:

Oyyyyyy kıyamam ama yaa , ben o şam tatlısını da sevmiyorum işte :26:

Ne yapacağız şimdi :6:

:9::9::9:

Değil mi yaa ?
Millet bu forumdan mahrum kalmasın yeter ki , oy da neymiş :ssz:

Oyyyyyy kıyamam ama yaa , ben o şam tatlısını da sevmiyorum işte :26:

Ne yapacağız şimdi :6:

Bu da mı gol değil be:30:yaw aranızda en genç yarismaciyim üstüne üstelik azeriyim hemi de bi kere bile türkiyede olmayan etrafında bir tane bile Türk olmayan bi azeri
Ama ben turk yemekleri yapıyorum hiç taktir etmiyorsunuz valla:19:ahanda kustum işte bi daha da yarışmaya gelmem:19::9:

Back