Kızlar ,oylama başlamış hadi hayırlı uğurlu olsun innşallahh
oyu nasıl kullanıyoruz ya biri bana anlatsın ben gül tatlısı için kullanmak istiyorum da
Çok teşekkürler :13:Bende hayırlı uğurlu olsun diyorum,bol şanslar.....:129:
Çok teşekkürlerBasarilar, iyi sanslar Arzumcum.
herkesin ellerine sağlık.oyum,arzum77 nin,gül tatlılarına...
Evet,çok heyecanlıOylama başlamış ne güzel
oyu nasıl kullanıyoruz ya biri bana anlatsın ben gül tatlısı için kullanmak istiyorum da
bak simdi sam tatlisi icin kullanmak isteseydin anlatirdim ama gul tatlisi olunca anlatmam baga ne
saka saka hadi anlatiyim
1.gul tatlisinin onundeki yuvarlaga tikla
2 .ardindan onayla tikla
Başarılar dilerim herkese ,
Çok az oldu katılım ama neyse zaten diyetteyim daha fazla foto görüp kendime işkence yapmamış oldum
Olsa da yesem hissi uyandırması için bakıyorum sayfalara , zira bir tatlı canavarı olarak şerbetli tatlılarla aram yok gibi .
Az düşüneyim ben her zamanki gibi.
Tüm arkadaşlara başarılar dilerim
Oylamak hiç bu kadar zor olmamıştıHepsi çok güzel Hepsi ayrı bir emek,ayrı bir lezzet
Biraz daha düşünmek istiyorum:106:
Ay hepsine bittim olsa hepsini yerim ama tek kullanımlık hakkımız var kimi daha çok beğendiysek ona veriyoruz:18::88:
Düşünün tabi
Bu arada bana oy veren kişilerin arasında yapılacak olan çekilişle bir şanslı kişiye kargo ile İÇLİ KÖFTE göndereceğim
(Kargo ücretini alıcı öder)
Buraz heyecan lütfen yarışan arkadaşlar,hediyeleri sadece Kazen Bey'den beklemeyelim lütfen
Oooooooooo Arzumdan büyük atak
Kampanya üzerine kampanya , hadi bakalım diğer teklifleri alalım
İlahi arkadaşım , ya zaten içli köfte ve alinazikte hep son ikiye kalmıştın benim gözümde karar verme aşamasında, hep son anda diğer tarif bir tık öne çıkmıştı.
Artık burada da öyle olursa , bir dahakine kuru ekmek koysan sana oy vereceğim.
Düşünün tabi
Bu arada bana oy veren kişilerin arasında yapılacak olan çekilişle bir şanslı kişiye kargo ile İÇLİ KÖFTE göndereceğim
(Kargo ücretini alıcı öder)
Buraz heyecan lütfen yarışan arkadaşlar,hediyeleri sadece Kazen Bey'den beklemeyelim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?