Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
herkesin ellerine sağlık.oyum,arzum77 nin,gül tatlılarına...

hepinizin ellerine ve emeklerine sahip.oyum eslemlivanın aşuresine.hayırlı uğurlu olsun.

Oylama başlamış ne güzel

oyu nasıl kullanıyoruz ya biri bana anlatsın ben gül tatlısı için kullanmak istiyorum da

Başarılar dilerim herkese ,

Çok az oldu katılım ama neyse zaten diyetteyim daha fazla foto görüp kendime işkence yapmamış oldum

Olsa da yesem hissi uyandırması için bakıyorum sayfalara , zira bir tatlı canavarı olarak şerbetli tatlılarla aram yok gibi .

Az düşüneyim ben her zamanki gibi.

herkezden özür dileyerek, tüm emeklere teşekkür ederek oyumu kullanmak istiyorum.
tekrar hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar. şansınız bol olsun

Ay hepsine bittim olsa hepsini yerim ama tek kullanımlık hakkımız var kimi daha çok beğendiysek ona veriyoruz:18::88:

Oylama başlamış ne güzel
Evet,çok heyecanlı
oyu nasıl kullanıyoruz ya biri bana anlatsın ben gül tatlısı için kullanmak istiyorum da

Canım,bak yukarı tarafta Anket var,orada benim ismim ve tarifim olduğu yerin kutucuğunu tıkla ve onayla İşte bu kadar Teşekkür ederim şimdiden

Tüm arkadaşlara başarılar dilerim
Oylamak hiç bu kadar zor olmamıştıHepsi çok güzelHepsi ayrı bir emek,ayrı bir lezzet
Biraz daha düşünmek istiyorum:106:

Düşünün tabi

Bu arada bana oy veren kişilerin arasında yapılacak olan çekilişle bir şanslı kişiye kargo ile İÇLİ KÖFTE göndereceğim
(Kargo ücretini alıcı öder)

Buraz heyecan lütfen yarışan arkadaşlar,hediyeleri sadece Kazen Bey'den beklemeyelim lütfen

Oooooooooo Arzumdan büyük atak

Kampanya üzerine kampanya , hadi bakalım diğer teklifleri alalım

İlahi arkadaşım , ya zaten içli köfte ve alinazikte hep son ikiye kalmıştın benim gözümde karar verme aşamasında, hep son anda diğer tarif bir tık öne çıkmıştı.
Artık burada da öyle olursa , bir dahakine kuru ekmek koysan sana oy vereceğim.

Valla bundada aynı şey olursa daha katılmam ben kalbim,yüreğim bu kadar üzüntüyü heyecanı kaldırmaz

Şimdi benim demek istediğim sen birdahakini falan bekleme,bunu kuru ekmek say falan (anladın sen onu)
Yani Allah'ın hakkı 3 tür demişler.

ama şimdi mi söylenir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…