Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
Bak bak baakkkkk... Bendende ara sıcak olarak içli köfte sonrasında Ali nazik tatlı olaraktan Gül tatlısı

Oyhh yok mu artıran

Bende kişiye özel menü hazırlarım,kim ne istiyosa söylesin

Şeyy oyumu sana verirsem banada azıcık birazcık çokkk içli köfte gönderirsin dimi

Son düzenleme:
Ben katılabilir miyim diye düşünüyordum netten tarif buldum, hatta malzemeleri de aldırdım.
Markette satılan hazır karışımlı revani dışında tatlı yapmışlığım da yok açıkçası ama ya tutarsa diye .
Hem eğlence hem anı olur ama tatlı delisi eşim diyete başladı ,ekrandan tarife bakınca yapma tutrumazsın hem tuttursan bile dayanamaz yerim deyince vazgeçtim.Daha sonrakilere katılırım belki.

Bu arada hepsi birbirinden güzel ,iştah açıcı,hepinizin ellerine emeğine sağlık.Hepsi çok özverili tabaklar.

Oylamada herkese başarılar.

Son düzenleme:

Keşke katılsaydınız... Neyse artık diğer kategorilerde sizide görmek isteriz

Çok teşekkür ederim..İstanbulada gelirseniz içli köfte yemeye beklerim

İnşaallah,çok teşekkür ederim

Nasip kısmet,inşaallah diğer kategorilerde aramızda görürüz sizi

Keşke katılsaydınız... Neyse artık diğer kategorilerde sizide görmek isteriz

Cesaret edip en azından bir tanesine muhakkak katılarak,yarışma heyecanını mutlaka yaşamak istiyorum.

Bir de ya hiç oy alamazsam korkusu da var tabi.

İnşaallah,çok teşekkür ederim

Nasip kısmet,inşaallah diğer kategorilerde aramızda görürüz sizi

Kısmet diyelim evet , kesinlikle bende deneyimlemek istiyorum yarışmayı,inşallah katılabilirim.

anketi açtık....

katılan herkese bol şans dileriz

hepinizin ellerine sağlık kızlar:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…