Bak bak baakkkkk... Bendende ara sıcak olarak içli köfte sonrasında Ali nazik tatlı olaraktan Gül tatlısı
Oyhh yok mu artıran
Bende kişiye özel menü hazırlarım,kim ne istiyosa söylesin
Şeyy oyumu sana verirsem banada azıcık birazcık çokkk içli köfte gönderirsin dimi
Gönderirim tabikideZaten Buzlugu içli köfte ile doldurdum bana oy verenlere yollayacağım
Teşekkür ettim
Bende minik kavanozlarımı süsleyip Aşurelerimden doldurayım
Nerde oturuyorsunuz?? İstanbulda ise sizden aşûre benden içli köfteVarmısın yokmusun? :13:
Kütahyadayım,beklerim Aşure yemeye
Ben katılabilir miyim diye düşünüyordum netten tarif buldum, hatta malzemeleri de aldırdım.
Markette satılan hazır karışımlı revani dışında tatlı yapmışlığım da yok açıkçası ama ya tutarsa diye .
Hem eğlence hem anı olur ama tatlı delisi eşim diyete başladı ,ekrandan tarife bakınca yapma tutrumazsın hem tuttursan bile dayanamaz yerim deyince vazgeçtim.Daha sonrakilere katılırım belki.
Bu arada hepsi birbirinden güzel ,iştah açıcı,hepinizin ellerine emeğine sağlık.Hepsi çok özverili tabaklar.
Oylamada herkese başarılar.
Çok teşekkür ederim..İstanbulada gelirseniz içli köfte yemeye beklerim
Ben katılabilir miyim diye düşünüyordum netten tarif buldum, hatta malzemeleri de aldırdım.
Markette satılan hazır karışımlı revani dışında tatlı yapmışlığım da yok açıkçası ama ya tutarsa diye .
Hem eğlence hem anı olur ama tatlı delisi eşim diyete başladı ,ekrandan tarife bakınca yapma tutrumazsın hem tuttursan bile dayanamaz yerim deyince vazgeçtim.Daha sonrakilere katılırım belki.
Bu arada hepsi birbirinden güzel ,iştah açıcı,hepinizin ellerine emeğine sağlık.Hepsi çok özverili tabaklar.
Oylamada herkese başarılar.
Keşke katılsaydınız... Neyse artık diğer kategorilerde sizide görmek isteriz
İnşaallah,çok teşekkür ederim
Nasip kısmet,inşaallah diğer kategorilerde aramızda görürüz sizi
Çok teşekkür ederim..İstanbulada gelirseniz içli köfte yemeye beklerim
yalnızca, '' ŞeKeRPaRe '' ♥
Arzum benim icin yapcan mi icli kofteleri? Ben gelirsem yiyecem onlardan. Ayyy canim cekti yaaa. Oyumu kullandim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?