Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
hakılsın bende pişman olurdum niye tamamını yemedim diye

Bende affetmem valla,bitiremesem çok pişman olurum..

En son kebapçıda yedigimiz onca kebap çeşidinden sonra illada tatlımıda yiyecegim diye verdigim künefe siparişi sonrasında tabakta kalan iki çatal künefenin görüntüsünü hiç unutamam Sanki hala o tabakta beni bekliyor

sarıp eve getirseydin

hakılsın bende pişman olurdum niye tamamını yemedim diye

5 hafta sonra kardesımın nıkahı varrrrrr
zaten su 28 nısan bı gecsin eve bı gelıyım önce tantunı yapcam arkasından künefe.

KFC ye gıdıcektım aslında ama helal değiliz acıklamasını okuduktan sonra vazcaydım. daha gitmem. zaten yemıcektım bundan sonra tavuk, sadece kfc ye gıdesım vardı artık yok, ıyı oldu.

otur evde tantunı yap, tavuk krizin tutarsa da kes tavuklardan birini ye minnakkkk

Ohh bee..Künefemizde geliyor desene
Acaip bir merakla bekliyorum tarifini canım Sanırım acıktım

yess canım yolda )

sabhatan beri 2 yumurta sarısı yedım bıde azcık kaymak kaldıydı bozulmasın dıye pıtırcıkla paylastık ekmegın ustune surdum yedım.
o kadar. çok acıktım ama hiç bişey yıyesım yok.

bizde ailecek çok severiz.

vay cikin vay , helal değilmiş demekki ha , o zamna bu güne kadar kazandığı paralar haram olsun hoş zamane helal tavukarıda pek yenecek gibi değil:18: en iyisi senin yöntem

bende fena halde açım. eve gider gitmez mantı açacam, mesainin dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum

bende fena halde açım. eve gider gitmez mantı açacam, mesainin dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum

ayyyy bende mi yapsam ne zamandır yapmıodum iyi olur aslında :)))

bıde işten cıkıp gıdıp yapıcan valla bravo heee, ben yorgun argın gelırdım işten. ders anlat anlat ölürdüm yaa

ayyyy bende mi yapsam ne zamandır yapmıodum iyi olur aslında :)))

bıde işten cıkıp gıdıp yapıcan valla bravo heee, ben yorgun argın gelırdım işten. ders anlat anlat ölürdüm yaa

bende otura otura ölüyom sorma , gerçekten sandalye tepesind eoturmak çok zor bişey. sen öğretmensin galiba zor öğretmenlerin işi. tüm enerjiyi yumurcaklara aktarıyonuz

bende otura otura ölüyom sorma , gerçekten sandalye tepesind eoturmak çok zor bişey. sen öğretmensin galiba zor öğretmenlerin işi. tüm enerjiyi yumurcaklara aktarıyonuz

öğretmen idim canım :) İsmekte bilgisayar öğretmenliği yapıodum, evlenınce bıraktım.
iyikide bırakmısım, zaten bırakmasydım hamile kalınca işi bırakıcam dıcek kadar bıle mecalim olmadıgından haber veremeyecektım sanırım :)

ayrıca minnak cım sen yarım kepçe mantı yiyip pişman olacaksan bence hiç yapma uğraştığına değmez. ben mantıda en az 2 tabak yerim:125:
ay çok obur hissetim kendimi

evin tadını çıkar doyasıya

Tatlım hazırrr

Sonunda bitti,soğumaya bıraktım,sıcakken yedim şimdi bir tabak harika olmuş

Soğuduktan sonra süslemesini yapıp,eklicem,akşama kadar onaylanır heralde

Çok heyecan yaptım

ayrıca minnak cım sen yarım kepçe mantı yiyip pişman olacaksan bence hiç yapma uğraştığına değmez. ben mantıda en az 2 tabak yerim:125:
ay çok obur hissetim kendimi

doğru dedin pişman olurum ben.. vazcaydım

ev guzel valla cok mutluyum evde :))) ama ismek te part tıme calışma ımkanında var 2-3 gun. hafta sonu derslerıne gırsem ıyı olur aslında ama benım oldugum taraflarda öğretmen açığı yok, olsa bodoslama atlıcam. çalıştıgının farkına bıle varmıosun 1000 tl maaşalıosun. dusun yani ayda 8-10 gun calış 1000 tl al. ohh yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…