• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
yaptım sekerım bıde yedım üstüne yane :)
ilk defa yaptım ama bu kadar becerebılecegımı dusunmuyordum. hakıkaten cok guzel oldu yaa
bundan sonra hep yaparım artık :24:

yasasıııınnn kalabalıklasıyoruz:46:

Evet,hayır olsun :27:

Sen ne yaptın,katılacaklar çoktu ama sadece Arzumun tatlısı eklenmiş :26:

şööööyyylee bol haşhaşlı bol kaymaklı tatlı sunumu bekliyorum:56:
aaa, herkez bekliyo , kimse yapmıyo. olmazki böyle canım:19:

Elossa tatlım,haşhaşlı çörek desen tepsi tepsi döşeyim sana ama tatlısını inan duymadım:50: Kaymaklı dersen ekmek kadayıfı yaparım bak :))

haş haşlı revani canım, üzerine de krem şanti yapılıyo . güzel oluyo:34:

tepsi tatlısın yaptım, şerbetini döktüm. çok basitmiş çook:52:, yarışmaya katılmıyom kimse endişelenmesin:60:

Ben en iyisi kabaklarını gül şeklinde yapayım kabak tatlımın :28:
Yoksa hiç şansım olmaz galiba :6::52::52::52:

Günaydın kızlar:3:
Dün gece kızımı uyuturken her zamanki gibi yine uyuya kalmışım:9:
Bi uyandım saat gece 02.10 :30:
Uykulu uykulu kalktım oturdum pc nin başına ekledim tarifi umarım doğru eklemisimdir:9:
Neyseki eşim de uyuya kalmış tv. izlerken yoksa hayatta o saatte pc yi actirmazdi:27:
Bi baktım saat 3 olmuş:30:
Gittik uyumaya ama uyumak ne mümkün döndüm durdum tüm gece rüyamda yarışmayı gördüm ya:27::9::9::9:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar:3:
Dün gece kızımı uyuturken her zamanki gibi yine uyuya kalmışım:9:
Bi uyandım saat gece 02.10 :30:
Uykulu uykulu kalktım oturdum pc nin başına ekledim tarifi umarım doğru eklemisimdir:9:
Neyseki eşim de uyuya kalmış tv. izlerken yoksa hayatta o saatte pc yi actirmazdi:27:
Bi baktım saat 3 olmuş:30:
Gittik uyumaya ama uyumak ne mümkün döndüm durdum tüm gece rüyamda yarışmayı gördüm ya:27::9::9::9:

ee hani, başka yokmu tatlı:32::32::32:

azerin eklmiş ama uykulu uykulu başka foruma ekleme ihtimali de var yani:1::1::1:

azerin eklmiş ama uykulu uykulu başka foruma ekleme ihtimali de var yani:1::1::1:

yok kiz kesin burasiydi da yani etraf pembeydi onu hatirliyorum:27::9::9::9::9::9:ama neler yazdim onu hatirlamiyorum pek:27:valla her an heruf uyanip napiyosun der diye bi gozum herufde bi gozum pc de yazdim bi seyler:52::52::52:Allahtan yatmadan once tum fotolarin url sini almistim kolay oldu:9::9::9:ama bazi seyleri unutmusum mesela bi tesekkurum vardi onu unutmusum:27::9::9::9:

Back