Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .

halden anlayan bir yönetcimiz var ilet eklesin

kk bünyemizde kalıcı değişiklikler yapıyor galiba, gece yarısı suya kalkar gibi kk ya kalkıyoz

halden anlayan bir yönetcimiz var ilet eklesin

kk bünyemizde kalıcı değişiklikler yapıyor galiba, gece yarısı suya kalkar gibi kk ya kalkıyoz

yok ya isin espirisi kacar gibime geliyor sonradan yazdirmakama belki yazarim
evet ya oylama bi baslasin her gece uyanip telden bakiyorum vallasanki bi gecede oy patlamasi yapip birinci olucam

Son düzenleme:
yok ya isin espirisi kacar gibime geliyor sonradan yazdirmakama belki yazarim
evet ya oylama bi baslasin her gece uyanip telden bakiyorum vallasanki bi gecede oy patlamasi yapip birinci olucam

ben göremiyorum tarifinizi.sadece gül tatlısı var.bu kategoride çok fazla katılım bekliyordum.ama şimdilik beklemedeyim.

Azerinn ve dadlucadu sabah sabah ne güldüm diyaloğunuza
Azerin şekersin kızım,hiç itiraz etme bence millete

Son düzenleme:
olur mu canım valla sunumuna bayıldım çok özenli, çok zevkli

sagolasin canimvalla ceyizlik takimimi cikardim sizin icin sonra yikadim koydum yerineama once o tabakla cayi esime verdim nasil sevindi nasil sevindi ceyizlik takimimda cay verince garibimcok seviyor o takimi ama ben izin vermiyorum sandi ki ona cikardim

kendini bir an geyşa sahibi gibi hissetmiştir ne güzel

çok fenasın ya

tamda bugün dukana başladım, yanlış yerlerde geziniyorum

Kızz.. Avrupa yakası dizisindemi vardı böyle bir çay fincanı takımı muhabbeti?? neydi o yaa,bak aklıma geldide tam aklıma gelmiyor
Hani kırılacak diye kokudan çay içemiyorlar o fincanlarla

Üst üste harika tarifler ve leziz fotolarla dolu tarifler gelmeye başladı gene
Ancak ben bu kadar ikileme,üçleme,beşleme dayanamıyorum..
Seçmek zorlaşmasın istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…