yok kiz kesin burasiydi da yani etraf pembeydi onu hatirliyorumama neler yazdim onu hatirlamiyorum pek valla her an heruf uyanip napiyosun der diye bi gozum herufde bi gozum pc de yazdim bi seyler Allahtan yatmadan once tum fotolarin url sini almistim kolay oldu ama bazi seyleri unutmusum mesela bi tesekkurum vardi onu unutmusum
halden anlayan bir yönetcimiz var ilet eklesin
kk bünyemizde kalıcı değişiklikler yapıyor galiba, gece yarısı suya kalkar gibi kk ya kalkıyoz
yok ya isin espirisi kacar gibime geliyor sonradan yazdirmakama belki yazarim
evet ya oylama bi baslasin her gece uyanip telden bakiyorum vallasanki bi gecede oy patlamasi yapip birinci olucam
ben göremiyorum tarifinizi.sadece gül tatlısı var.bu kategoride çok fazla katılım bekliyordum.ama şimdilik beklemedeyim.
bence bir rüya yorumcusuna danışsıntarif daha yayinlanmadi canim sanirim kazen isin icinden cikamiyor artik neler yazdiysam
Azerinn ve dadlucadu sabah sabah ne güldüm diyaloğunuza
Azerin şekersin kızım,hiç itiraz etme bence millete
Azerinn ve dadlucadu sabah sabah ne güldüm diyaloğunuza
Azerin şekersin kızım,hiç itiraz etme bence millete
taaam madem israr ediyosunuz olayim baribence bir rüya yorumcusuna danışsın
bencede çok şeker
Bence de çok sekersintaaam madem israr ediyosunuz olayim bari
bu arada kazene yazdim tesekkurumu
Bence de çok sekersinTatlını bekliyorum
ama şambaba mıydı şambalimiydi onu kimse yapmasın[/B]
ben size yapmayın demedim mi taa 3. sayfada
şaka şakaeline sağlık azerinnn:13::13:
anaaaaaa kiz ben onun sam tatlisi oldugunu anlamamisimgordun mu bastan kaybettim ismini mi degistirsem acaba
olur mu canım valla sunumuna bayıldım çok özenli, çok zevkli
sagolasin canimvalla ceyizlik takimimi cikardim sizin icin sonra yikadim koydum yerine ama once o tabakla cayi esime verdim nasil sevindi nasil sevindi ceyizlik takimimda cay verince garibim cok seviyor o takimi ama ben izin vermiyorum sandi ki ona cikardim
sagolasin canimvalla ceyizlik takimimi cikardim sizin icin sonra yikadim koydum yerine ama once o tabakla cayi esime verdim nasil sevindi nasil sevindi ceyizlik takimimda cay verince garibim cok seviyor o takimi ama ben izin vermiyorum sandi ki ona cikardim
tamda bugün dukana başladım, yanlış yerlerde geziniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?