• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
hakılsın bende pişman olurdum niye tamamını yemedim diye:37:

Bende affetmem valla,bitiremesem çok pişman olurum..

En son kebapçıda yedigimiz onca kebap çeşidinden sonra illada tatlımıda yiyecegim diye verdigim künefe siparişi sonrasında tabakta kalan iki çatal künefenin görüntüsünü hiç unutamam :50: Sanki hala o tabakta beni bekliyor :14:

Bende affetmem valla,bitiremesem çok pişman olurum..

En son kebapçıda yedigimiz onca kebap çeşidinden sonra illada tatlımıda yiyecegim diye verdigim künefe siparişi sonrasında tabakta kalan iki çatal künefenin görüntüsünü hiç unutamam :50: Sanki hala o tabakta beni bekliyor :14:

sarıp eve getirseydin:1:

hakılsın bende pişman olurdum niye tamamını yemedim diye:37:

5 hafta sonra kardesımın nıkahı varrrrrr
zaten su 28 nısan bı gecsin eve bı gelıyım önce tantunı yapcam arkasından künefe.

KFC ye gıdıcektım aslında ama helal değiliz acıklamasını okuduktan sonra vazcaydım. daha gitmem. zaten yemıcektım bundan sonra tavuk, sadece kfc ye gıdesım vardı artık yok, ıyı oldu.:31:

otur evde tantunı yap, tavuk krizin tutarsa da kes tavuklardan birini ye minnakkkk:27:

Ohh bee..Künefemizde geliyor desene :46::46::46:
Acaip bir merakla bekliyorum tarifini canım :56: Sanırım acıktım :56::56::56:

yess canım yolda ;))

sabhatan beri 2 yumurta sarısı yedım bıde azcık kaymak kaldıydı bozulmasın dıye pıtırcıkla paylastık ekmegın ustune surdum yedım.
o kadar. çok acıktım ama hiç bişey yıyesım yok.

Valla yarısı falan olsaydı sarıp eve getirirdimde iki çatalı paket yaptırmaya utandım :27: Zaten o an eşim uzun uzun beni izledi ne yapacagım diye :9: O bilir benim künefeye düşkünlügümü çünkü..

Keşke yeseydim,şimdi olsaydı yerdim valla :56:
bizde ailecek çok severiz. :56:

5 hafta sonra kardesımın nıkahı varrrrrr
zaten su 28 nısan bı gecsin eve bı gelıyım önce tantunı yapcam arkasından künefe.

KFC ye gıdıcektım aslında ama helal değiliz acıklamasını okuduktan sonra vazcaydım. daha gitmem. zaten yemıcektım bundan sonra tavuk, sadece kfc ye gıdesım vardı artık yok, ıyı oldu.:31:

otur evde tantunı yap, tavuk krizin tutarsa da kes tavuklardan birini ye minnakkkk:27:

vay cikin vay , helal değilmiş demekki ha , o zamna bu güne kadar kazandığı paralar haram olsun:19: hoş zamane helal tavukarıda pek yenecek gibi değil:18: en iyisi senin yöntem:1:

yess canım yolda ;))

sabhatan beri 2 yumurta sarısı yedım bıde azcık kaymak kaldıydı bozulmasın dıye pıtırcıkla paylastık ekmegın ustune surdum yedım.
o kadar. çok acıktım ama hiç bişey yıyesım yok.

bende fena halde açım. eve gider gitmez mantı açacam, mesainin dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum:52:

bende fena halde açım. eve gider gitmez mantı açacam, mesainin dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum:52:

ayyyy bende mi yapsam ne zamandır yapmıodum iyi olur aslında :)))

bıde işten cıkıp gıdıp yapıcan valla bravo heee, ben yorgun argın gelırdım işten. ders anlat anlat ölürdüm yaa :37:

ayyyy bende mi yapsam ne zamandır yapmıodum iyi olur aslında :)))

bıde işten cıkıp gıdıp yapıcan valla bravo heee, ben yorgun argın gelırdım işten. ders anlat anlat ölürdüm yaa :37:

bende otura otura ölüyom sorma :1::1::1:, gerçekten sandalye tepesind eoturmak çok zor bişey. sen öğretmensin galiba:31: zor öğretmenlerin işi. tüm enerjiyi yumurcaklara aktarıyonuz:31:

bende otura otura ölüyom sorma :1::1::1:, gerçekten sandalye tepesind eoturmak çok zor bişey. sen öğretmensin galiba:31: zor öğretmenlerin işi. tüm enerjiyi yumurcaklara aktarıyonuz:31:

öğretmen idim canım :) İsmekte bilgisayar öğretmenliği yapıodum, evlenınce bıraktım.
iyikide bırakmısım, zaten bırakmasydım hamile kalınca işi bırakıcam dıcek kadar bıle mecalim olmadıgından haber veremeyecektım sanırım :)

ayrıca minnak cım sen yarım kepçe mantı yiyip pişman olacaksan bence hiç yapma uğraştığına değmez. ben mantıda en az 2 tabak yerim:125:
ay çok obur hissetim kendimi:52:

öğretmen idim canım :) İsmekte bilgisayar öğretmenliği yapıodum, evlenınce bıraktım.
iyikide bırakmısım, zaten bırakmasydım hamile kalınca işi bırakıcam dıcek kadar bıle mecalim olmadıgından haber veremeyecektım sanırım :)

evin tadını çıkar doyasıya:16::16::16:

Tatlım hazırrr :52: :52:

Sonunda bitti,soğumaya bıraktım,sıcakken yedim şimdi bir tabak harika olmuş :17: :21:

Soğuduktan sonra süslemesini yapıp,eklicem,akşama kadar onaylanır heralde :56:

Çok heyecan yaptım :1:

ayrıca minnak cım sen yarım kepçe mantı yiyip pişman olacaksan bence hiç yapma uğraştığına değmez. ben mantıda en az 2 tabak yerim:125:
ay çok obur hissetim kendimi:52:

doğru dedin :( pişman olurum ben.. vazcaydım :31:

ev guzel valla cok mutluyum evde :))) ama ismek te part tıme calışma ımkanında var 2-3 gun. hafta sonu derslerıne gırsem ıyı olur aslında ama benım oldugum taraflarda öğretmen açığı yok, olsa bodoslama atlıcam. çalıştıgının farkına bıle varmıosun 1000 tl maaşalıosun. dusun yani ayda 8-10 gun calış 1000 tl al. ohh yani..

Back