• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
yok kiz kesin burasiydi da yani etraf pembeydi onu hatirliyorum:27::9::9::9::9::9:ama neler yazdim onu hatirlamiyorum pek:27:valla her an heruf uyanip napiyosun der diye bi gozum herufde bi gozum pc de yazdim bi seyler:52::52::52:Allahtan yatmadan once tum fotolarin url sini almistim kolay oldu:9::9::9:ama bazi seyleri unutmusum mesela bi tesekkurum vardi onu unutmusum:27::9::9::9:
:1::1::1::1:
halden anlayan bir yönetcimiz var ilet eklesin:34:

kk bünyemizde kalıcı değişiklikler yapıyor galiba, gece yarısı suya kalkar gibi kk ya kalkıyoz:1::1:

:1::1::1::1:
halden anlayan bir yönetcimiz var ilet eklesin:34:

kk bünyemizde kalıcı değişiklikler yapıyor galiba, gece yarısı suya kalkar gibi kk ya kalkıyoz:1::1:

yok ya isin espirisi kacar gibime geliyor sonradan yazdirmak:9::9::9:ama belki yazarim:27:
evet ya oylama bi baslasin her gece uyanip telden bakiyorum valla:27:sanki bi gecede oy patlamasi yapip birinci olucam:27::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
yok ya isin espirisi kacar gibime geliyor sonradan yazdirmak:9::9::9:ama belki yazarim:27:
evet ya oylama bi baslasin her gece uyanip telden bakiyorum valla:27:sanki bi gecede oy patlamasi yapip birinci olucam:27::9::9::9::9::9:

ben göremiyorum tarifinizi.sadece gül tatlısı var.bu kategoride çok fazla katılım bekliyordum.ama şimdilik beklemedeyim.

Azerinn ve dadlucadu sabah sabah ne güldüm diyaloğunuza :60::60::52:
Azerin şekersin kızım,hiç itiraz etme bence millete :9::9::29:

Son düzenleme:
:1::1::1: olur mu canım valla sunumuna bayıldım çok özenli, çok zevkli:16:

sagolasin canim:16:valla ceyizlik takimimi cikardim sizin icin sonra yikadim koydum yerine:9::9::9:ama once o tabakla cayi esime verdim nasil sevindi nasil sevindi ceyizlik takimimda cay verince garibim:27::9::9::9:cok seviyor o takimi ama ben izin vermiyorum sandi ki ona cikardim:27::9::9::9::9::9::9:

sagolasin canim:16:valla ceyizlik takimimi cikardim sizin icin sonra yikadim koydum yerine:9::9::9:ama once o tabakla cayi esime verdim nasil sevindi nasil sevindi ceyizlik takimimda cay verince garibim:27::9::9::9:cok seviyor o takimi ama ben izin vermiyorum sandi ki ona cikardim:27::9::9::9::9::9::9:

kendini bir an geyşa sahibi gibi hissetmiştir ne güzel:1::1:

:1::1::1::1::1::1: çok fenasın ya

tamda bugün dukana başladım, yanlış yerlerde geziniyorum:1::1:

Kızz.. :9: Avrupa yakası dizisindemi vardı böyle bir çay fincanı takımı muhabbeti?? neydi o yaa,bak aklıma geldide tam aklıma gelmiyor :27:
Hani kırılacak diye kokudan çay içemiyorlar o fincanlarla :9:

Üst üste harika tarifler ve leziz fotolarla dolu tarifler gelmeye başladı gene :61:
Ancak ben bu kadar ikileme,üçleme,beşleme dayanamıyorum..:25:
Seçmek zorlaşmasın istiyorum..

Back