• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Sence tesettürlümü
İnan hiç bir fikir yürütemiyorum okadar gizemli bende yani ama anaç geldi ilk günden beridir nebilim sanki tanıyor gibiyim annem ablam gibi bir görmeden sevgi oluşuyor

Ben seni çok merak ediyorum valla abla gi nasıl birisin ki:KK66:
Çok güzel, aramizda 10 yaş var ama yan yana dursak beni harcarlar :D:D

Yani zaten oyun stresindeyim gözüm kulagım yeni kategoride yapılırmı bu olacak seymi insaff :KK12:
Herşeyi geç ben biraz ağır kanalıyımdır:D benim her dediğime inanma :D

Çorbada iyi oy almıştın sen sanki dimi
Çok yüksek olmasa da ortalardaydım canım yine kaçtı unuttum . ama kazenin ve Nevreste ablacığımın oyunu almıştım ayy çok mutluydum mutluluk o mutlulukmuş:KK70:

Çok yüksek olmasa da ortalardaydım canım yine kaçtı unuttum . ama kazenin ve Nevreste ablacığımın oyunu almıştım ayy çok mutluydum mutluluk o mutlulukmuş:KK70:
Bende çorbalarda 14 ,mu 15 mi ne almıştım :KK45:
Ama benim katılmak hoşuma gidiyor.
Şimdi de baklavalar Sobyetler varken hiç oy konusunda ağzı i açmadım 😁
Ama geçen seferki den iyi bu sefer

Çok güzel, aramizda 10 yaş var ama yan yana dursak beni harcarlar :KK70::KK70:

Herşeyi geç ben biraz ağır kanalıyımdır:KK70: benim her dediğime inanma :KK70:
Yas kaç bakım kız dur sende herkezden önce sen kendini harcadın:). İnanmam zaten bu biiiiiir :KK48:

Bende çorbalarda 14 ,mu 15 mi ne almıştım :KK45:
Ama benim katılmak hoşuma gidiyor.
Şimdi de baklavalar Sobyetler varken hiç oy konusunda ağzı i açmadım 😁
Ama geçen seferki den iyi bu sefer
Kaç aldın busefer neydi senin tatlı :) .yer degiştirmişiz senle ben :KK70:

Yas kaç bakım kız dur sende herkezden önce sen kendini harcadın:). İnanmam zaten bu biiiiiir :KK48:
Yok bu sefer çok ciddiyim, 28 yaşındayım ben ama nevros çok genç duruyor ki bende çocuk mocuk yok onda 3 tane :olamaz:

Back