• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Nasip canım belli olmaz.Bak deynepnaz'da çok giremiyor.Ama o gün şans ilk o yazmıştı:)
Ne mutlu ona .neyse abla söyle kıyıya köşeye benim için accık havalı bi tarif ayır bee hayrına sans öyle bana kendiliğinden gelecek gibi değil :sus::KK48: .

Tatlı hiç canım istemiyor bu sıralar:)Ama yoğurtlu yemekler hoşuma gidiyor.Sosyete mantısı güzel olur:)
Valla güzel oldu başkasında yemistim daha önce kendim ilk bugun yaptım çok lezzetli olmuş .
Üç tane yedim :confused:

Ne mutlu ona .neyse abla söyle kıyıya köşeye benim için accık havalı bi tarif ayır bee hayrına sans öyle bana kendiliğinden gelecek gibi değil :sus::KK48: .
Bu sefer öyle çok iddialı tarif yok sunum ile halledeceksiniz:)

E Evvab hariç herkese numaramı vereceğim:KK45:
Burya yaz uğraşma tek ben gözümü kapayım yada birazdan beni kapatabilir kazen maydanoz oldum yine bşeylere.
Aslında o kadar iyi biyetle yaklaşıyorum ki olaylara hop beni buluyor bana dönüyor nedense. Yanlış konulara dalıyorum galiba

Burya yaz uğraşma tek ben gözümü kapayım yada birazdan beni kapatabilir kazen maydanoz oldum yine bşeylere.
Aslında o kadar iyi biyetle yaklaşıyorum ki olaylara hop beni buluyor bana dönüyor nedense. Yanlış konulara dalıyorum galiba
Noldu ki

Niye akıllı olmuyorsun:skandal:

Niye akıllı olmuyorsun:skandal:

Back