- 29 Nisan 2015
- 31.426
- 105.665
- 598
Bu seferde kacırırsam keçileri kacırırım heral amanPazartesi'den önce beklemeyin sonra olur önce olmaz:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu seferde kacırırsam keçileri kacırırım heral amanPazartesi'den önce beklemeyin sonra olur önce olmaz:)
O zaman sen oyunu çılbıra ver![]()
Tamam zaten bende öyle düşünüyordum LunyacimOyunu bana ver, benim oyumda senin olsun![]()
Kategori yımırta olursa ona tarif yok.Ne güzel fikir verdik istmiyorne olurdu omlet yapaydın
![]()
Benide etiketleyin
Tmm cnm ben nöbetteyim sen merak etme
Yoğurtlu makarna yapsana çok severimBen gideyimde makarna bulayım kendime yapacak yumurtalı
Kurban olurum sanaaTmm cnm ben nöbetteyim sen merak etme![]()
Akşam o kadar karıştırdım ki yemekleri yemek ismi duyunca mideme birşeyler oluyor suan,Yoğurtlu makarna yapsana çok severim![]()
El açması patatesli börek yaptım çok güzel oldu.Hem misafire ikram ettim hem akşam yemeği oldu:)Akşam o kadar karıştırdım ki yemekleri yemek ismi duyunca mideme birşeyler oluyor suan,![]()
Nevros yeni kategori açılırsa hanımlar benden önce mesaj atıyor telefonda yavaş oluyor, ben wtsptan atsam kabul olurmuBenide etiketleyin![]()
Yapayım ayıpsın hemide gıymalıcaa .insanlık gör sen kandırıkcılık yapıyon ama neyseeene olurdu omlet yapaydın
![]()
Evet salatalı,yumurtalı ,makarnalı pilav isteyen balıkta koyabilirmişNeymiş neymiş yeni kategori mi belliymis![]()
Omlet sana ayırdıkNeymiş neymiş yeni kategori mi belliymis![]()
En sevdiğimEl açması patatesli börek yaptım çok güzel oldu.Hem misafire ikram ettim hem akşam yemeği oldu:)
Dakikaya bakıyorum daha hızlı oluyorsa oradan yaz sonra buradan devam ederiz:)Nevros yeni kategori açılırsa hanımlar benden önce mesaj atıyor telefonda yavaş oluyor, ben wtsptan atsam kabul olurmuonlarda yazdıysa onları kabul etmezsin
![]()
Dakikaya bakıyorum daha hızlı oluyorsa oradan yaz sonra buradan devam ederiz:)Nevros yeni kategori açılırsa hanımlar benden önce mesaj atıyor telefonda yavaş oluyor, ben wtsptan atsam kabul olurmuonlarda yazdıysa onları kabul etmezsin
![]()
Sevmediklerini mi:)En sevdiğim
Ben sayayim mi![]()