- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Bu seferde kacırırsam keçileri kacırırım heral aman Kukrim bacım sen etiket yap beniPazartesi'den önce beklemeyin sonra olur önce olmaz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu seferde kacırırsam keçileri kacırırım heral aman Kukrim bacım sen etiket yap beniPazartesi'den önce beklemeyin sonra olur önce olmaz:)
O zaman sen oyunu çılbıra ver
Tamam zaten bende öyle düşünüyordum LunyacimOyunu bana ver, benim oyumda senin olsun
Kategori yımırta olursa ona tarif yok.Ne güzel fikir verdik istmiyorne olurdu omlet yapaydın
Benide etiketleyinBu seferde kacırırsam keçileri kacırırım heral aman Kukrim bacım sen etiket yap beni
Tmm cnm ben nöbetteyim sen merak etmeBu seferde kacırırsam keçileri kacırırım heral aman Kukrim bacım sen etiket yap beni
Yoğurtlu makarna yapsana çok severimBen gideyimde makarna bulayım kendime yapacak yumurtalı
Kurban olurum sanaaTmm cnm ben nöbetteyim sen merak etme
Akşam o kadar karıştırdım ki yemekleri yemek ismi duyunca mideme birşeyler oluyor suan,Yoğurtlu makarna yapsana çok severim
El açması patatesli börek yaptım çok güzel oldu.Hem misafire ikram ettim hem akşam yemeği oldu:)Akşam o kadar karıştırdım ki yemekleri yemek ismi duyunca mideme birşeyler oluyor suan,
Nevros yeni kategori açılırsa hanımlar benden önce mesaj atıyor telefonda yavaş oluyor, ben wtsptan atsam kabul olurmu onlarda yazdıysa onları kabul etmezsinBenide etiketleyin
Yapayım ayıpsın hemide gıymalıcaa .insanlık gör sen kandırıkcılık yapıyon ama neyseeene olurdu omlet yapaydın
Evet salatalı,yumurtalı ,makarnalı pilav isteyen balıkta koyabilirmişNeymiş neymiş yeni kategori mi belliymis
Omlet sana ayırdıkNeymiş neymiş yeni kategori mi belliymis
En sevdiğimEl açması patatesli börek yaptım çok güzel oldu.Hem misafire ikram ettim hem akşam yemeği oldu:)
Dakikaya bakıyorum daha hızlı oluyorsa oradan yaz sonra buradan devam ederiz:)Nevros yeni kategori açılırsa hanımlar benden önce mesaj atıyor telefonda yavaş oluyor, ben wtsptan atsam kabul olurmu onlarda yazdıysa onları kabul etmezsin
Dakikaya bakıyorum daha hızlı oluyorsa oradan yaz sonra buradan devam ederiz:)Nevros yeni kategori açılırsa hanımlar benden önce mesaj atıyor telefonda yavaş oluyor, ben wtsptan atsam kabul olurmu onlarda yazdıysa onları kabul etmezsin
Sevmediklerini mi:)En sevdiğim
Ben sayayim mi