Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
6 aylik oldu canim.2 bucuk ayliktan beri alerjimiz var.bir cok seye hemde.o zamandan beri sadece patatesle besleniyorum.baskada birsey yiyemiyorum.cok yoruldum.doktorun verdigi alerjen mamanin tadi kokusu cok .baslarda yiyordu ama artik yemiyor.anne sütü daha tatli gelince mamayi içmek istemiyor.ek gidaya gecemedim daha.hem kabiz olmasından korkuyorum,hemde bir cok seye alerjisi oldugu icin tedirginim.sebzelere yok ama alerji
Allah kolaylık versin canım,sebzelere alerjisi olmaması da iyiymiş.Yeni açılan mamalar yarışması da sana faydası olur inşallah.Canım benim ,annesinin sütü tatlı gelmiş.

6 aylik oldu canim.2 bucuk ayliktan beri alerjimiz var.bir cok seye hemde.o zamandan beri sadece patatesle besleniyorum.baskada birsey yiyemiyorum.cok yoruldum.doktorun verdigi alerjen mamanin tadi kokusu cok .baslarda yiyordu ama artik yemiyor.anne sütü daha tatli gelince mamayi içmek istemiyor.ek gidaya gecemedim daha.hem kabiz olmasından korkuyorum,hemde bir cok seye alerjisi oldugu icin tedirginim.sebzelere yok ama alerji
Hamilelikte o sarı topukluları giymeyecektin:işsiz:
Nazar değer diyen bir yaşlı teyzen yok mu cık cık cık:))
Sendin di mi o kokoşo_O

Nazar

Sadece kabak haşlayıp deneyebilirsiniz kabızlık yapmıyor

Canımsın Allah yardımcın olsun:KK60:
Sagolasin canimin ici biricik nevom 😍😘🙏
Allah kolaylık versin canım,sebzelere alerjisi olmaması da iyiymiş.Yeni açılan mamalar yarışması da sana faydası olur inşallah.Canım benim ,annesinin sütü tatlı gelmiş.
sagolasin deynom.insallah faydasi olur cok caresiz kaldim cunku😘
Hamilelikte o sarı topukluları giymeyecektin:işsiz:
Nazar değer diyen bir yaşlı teyzen yok mu cık cık cık:))
Sendin di mi o kokoşo_O

Nazar
😄😄evet kuzum bendim.sorma eskide kaldi o topuklular bilmem neler.yerine fıldır fildır sallanan bi göbek kaldi 😂
Sadece kabak haşlayıp deneyebilirsiniz kabızlık yapmıyor
tesekkur ederim.ilk kabakla baslayayim o halde.baska var mi bildiginiz?bal kabagi mi daha faydali yoksa yesil kabakmi

Her başarılı erkeğin yanında sonuna kadar destek veren bir kadın vardır. Onun başarısı ile mutlu olurum ancak...:KK49::21:
Kesinlikle öyle,ciddi yazmadığımı anlamışsınızdır inşallah :KK69:
Belki o gün balıktayken malzemeleri siz ayarladınız,mutfağı çekim yapılacak alanı,kullanılacak eşyaları vs.Hatta giydiği kıyafeti bile hazırladınız belki de,çekime dahi yardım ettiniz,daha ne yapacaktınız ?:KK45:Kazen kazandıysa yardımlarınızla kazanmıştır,yoksa herşeyi kendisine kalsaydı iki eli bir pabuca girerdi:KK53:
Aranızdaki sevginiz,muhabbetiniz daim olsun inşallah :KK200:

Sagolasin canimin ici biricik nevom 😍😘🙏
sagolasin deynom.insallah faydasi olur cok caresiz kaldim cunku😘
😄😄evet kuzum bendim.sorma eskide kaldi o topuklular bilmem neler.yerine fıldır fildır sallanan bi göbek kaldi 😂
tesekkur ederim.ilk kabakla baslayayim o halde.baska var mi bildiginiz?bal kabagi mi daha faydali yoksa yesil kabakmi
Ikiside olur ama bal kabaginin tam ayını bilmiyorum yeşil kabak la baslayabilirsiniz haşlayıp 1 çay kaşığı zyagi ile pure yapıp ver canım mevsimi tam geçmeden biraz havuç stoklayabilirsin haşlayıp at buzluga kabaga alistiktan sonra içine havuç katabilirsin patates(kabiz olmaması için miktarı az olsun) katabilirsin

X