- 2 Aralık 2015
- 31.495
- 105.093
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim ❤❤Ikiside olur ama bal kabaginin tam ayını bilmiyorum yeşil kabak la baslayabilirsiniz haşlayıp 1 çay kaşığı zyagi ile pure yapıp ver canım mevsimi tam geçmeden biraz havuç stoklayabilirsin haşlayıp at buzluga kabaga alistiktan sonra içine havuç katabilirsin patates(kabiz olmaması için miktarı az olsun) katabilirsin
Benimde ilk aklımdan o gecmisti sayfa numarasını görünceAtatürk'ün doğduğu tarihe gelmiş sayfa
Ben demiştim zeten kazanırsa eşine hediye almalıKesinlikle öyle,ciddi yazmadığımı anlamışsınızdır inşallah
Belki o gün balıktayken malzemeleri siz ayarladınız,mutfağı çekim yapılacak alanı,kullanılacak eşyaları vs.Hatta giydiği kıyafeti bile hazırladınız belki de,çekime dahi yardım ettiniz,daha ne yapacaktınız ?Kazen kazandıysa yardımlarınızla kazanmıştır,yoksa herşeyi kendisine kalsaydı iki eli bir pabuca girerdi
Aranızdaki sevginiz,muhabbetiniz daim olsun inşallah
Sagol canim benim.geliyorum hemen birde o sekilde kuru meyveleri pure haline getirince yer mi?bogazinda falan kalmaz dimi Allah korusun.bir cay kasigi mi vereyim yoksa bir tatli kaşığı mi?yeni basliycaz ek gidayaKabızlık yaşarsınız kuru meyvalari(kayısı üzüm incir) hasla robottan çek severek yer iyi de gelir canım suyunu da icirebilirsin yemek istemezse CocoChanelmademoiselle anneler yarışıyor a gel istersen canım orda konusuyoruz deneyimlerimizi arkadaslarda yardimci olur
evet ben yöresel de yaptım canımoyumu ilk günden verdim.normalde şerbetli tatlı yiyeyem ama künefeyi görünce akan sular durur(dondurmalı yada yanına sütle)geçen seferde sen yapmıştın sanki yanlış hatırlamıyorsam
ayyy abla yaaaKimsenin günahına giremem de Tenceresiz kaldim anne oralardaydı galiba,ben yapamayınca zarfı itivermiştir sandığa
Evde kapak her zaman lazım olur elbetKapak deyip geçme,evdekilere uyar,kardasın yani:))
Konuyu anlamadim yine ne fenalık yapmışımSen fenasın senden korkulur Tenceresiz kaldim anne 1 sen 2
Noldu üfleyen dudaklarını yidiğim ,niye öyle baktın?
Noldu üfleyen dudaklarını yidiğim ,niye öyle baktın?
ufurugum seninle ben misafirliğe gidip gelicemNoldu üfleyen dudaklarını yidiğim ,niye öyle baktın?
Kesinlikle öyle,ciddi yazmadığımı anlamışsınızdır inşallah
Belki o gün balıktayken malzemeleri siz ayarladınız,mutfağı çekim yapılacak alanı,kullanılacak eşyaları vs.Hatta giydiği kıyafeti bile hazırladınız belki de,çekime dahi yardım ettiniz,daha ne yapacaktınız ?Kazen kazandıysa yardımlarınızla kazanmıştır,yoksa herşeyi kendisine kalsaydı iki eli bir pabuca girerdi
Aranızdaki sevginiz,muhabbetiniz daim olsun inşallah
Utandınmı +18 bu deynep uzak dur ham yapar
Senin herif tel bayi işi mi yapıyor :)Nevroşş yeni kategorii gelmeden benim herif demoyu götürdü
Bugün durgun canım :))Ben yokken konuşup durmussujuz ben geldim kimse yok
Bugün durgun canım :))
Dün cook konusuldu canım bende hepsine bakamadım :))Dün o kadar yazılmış ki bakamadım sayfalarca