Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Tontiş ben senin tatlın fazla bilinmediği için az oy alır diyordum .Maşallah bayağı oyun var
Ben oyumu sana verdim baci Benim tatliyi bilen yok ama guzel durmuyor mu:)) birde hepsi baklava filan ya millet degisiklik mi aramis nedir.. ama istaha getiriyo sizin tarifler beni

Canım benim iyiyim şükür.. çocuklarla uğraşıyorum ne yapim bende :) sen nasılsın?prensesin nasıl?
Nasil olsun teyzesi alerjimiz var ugrasip duruyoruz iste bugunumuze de şükür.büyüyor yavas yavas minik kuzum

Ben oyumu sana verdim baci Benim tatliyi bilen yok ama guzel durmuyor mu:)) birde hepsi baklava filan ya millet degisiklik mi aramis nedir.. ama istaha getiriyo sizin tarifler beni
Farkettim bana verdiğiniGüzel duruyor,meyvalar da iştah çekiyor,cevizi için bile oyunu sana veren vardı
Bakıyorum da sandık başından ayrılmıyorsun
Azerin oylarımı çalar diye korkuyorum

Farkettim bana verdiğiniGüzel duruyor,meyvalar da iştah çekiyor,cevizi için bile oyunu sana veren vardı

Azerin oylarımı çalar diye korkuyorum
Allah Allah sizinkinin icindede seviz var gurban oldugum:)) ne bilim bi yerde yanlis ysptik kadinlar olarak bu kategoriDemekki erkek olmak lazimmis

Kaç aylık oldu Coco kızımız?
6 aylik oldu canim.2 bucuk ayliktan beri alerjimiz var.bir cok seye hemde.o zamandan beri sadece patatesle besleniyorum.baskada birsey yiyemiyorum.cok yoruldum.doktorun verdigi alerjen mamanin tadi kokusu cok .baslarda yiyordu ama artik yemiyor.anne sütü daha tatli gelince mamayi içmek istemiyor.ek gidaya gecemedim daha.hem kabiz olmasından korkuyorum,hemde bir cok seye alerjisi oldugu icin tedirginim.sebzelere yok ama alerji

Canımsın Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…