Azerin fıstığı dökerken cetvelle ölçmüş ya o olsa fındıkları boyutlarına göre ayirirdi dedimNe geldi:)
Şu anki evin halı ile oturmaz iş yapardım şuan kk dayım ohhh ne mutluBoşver iyiki başak burcu değiliz bize göre değil
Canım ben eğitimhaneden dosya indirip kesip yapıştırdım ama sen istersen çizebilirsinNasıl yapacağımi anlatır misin
Sefamiz olsunŞu anki evin halı ile oturmaz iş yapardım şuan kk dayım ohhh ne mutlu
Çamaşır var katlanacak ödev vae yapılıyor :)) mutfak toplanacak ayakkabiligi elden geçirmek lazım ben kk dayım :))Sefamiz olsun
Normal karton boyutu yeter mi acaba bakayım bakalım cizeyim olursa çok güzel olur teşekkur ederim canımCanım ben eğitimhaneden dosya indirip kesip yapıştırdım ama sen istersen çizebilirsin
Eki Görüntüle 2251170
Herkes bir gün pro olacak1002 oy olmus :)
Buda benim yaptığım:)Nevreste cigimin güzel fikri çocuklar paralar konusunda da gelin damat yapmıştı çocuklarda onlara para takmıştı
Bak ben yan yana iki karton kullandım:)Normal karton boyutu yeter mi acaba bakayım bakalım cizeyim olursa çok güzel olur teşekkur ederim canım ❤
200 bin olmadı kiHerkes bir gün pro olacak
He sende daha küçük yapmisin bende evdeki malzemerlerle yapayımBuda benim yaptığım:)
Eki Görüntüle 2251171
Bizimkilere iyi olmuştu:)Çocukların para taktığı resimlerde var ama buraya ekleyemem:)He sende daha küçük yapmisin bende evdeki malzemerlerle yapayım
3 kişi olacak ya inşallah o da olur200 bin olmadı ki
Yok canım ben sadece gelin damatin örneğini görsem yeter zatenBizimkilere iyi olmuştu:)Çocukların para taktığı resimlerde var ama buraya ekleyemem:)
anladım, elinize saglıkBen kendi adıma açıklayayım,dışardada yesem evde de yesem tatlıların yanında muhakkak kahve içerm çok severim tatlı kahve ikilisini o yüzden sunumdada kullandım
Doğaçlama yaparsın:)Yok canım ben sadece gelin damatin örneğini görsem yeter zaten
Inşallah canımm olur3 kişi olacak ya inşallah o da olur
evet cevizli burmaya oy verdim aslında cevize alerjim var ama cok hosuma gittiSanirim tek oy kullandiniz