Ne geldi seni gibi fındık Kıran yılanı deliğinden çıkaran
Bende değilim azerjj çok da titiz laf aramızda :))o da geldi de azerin dedi ya fistiklari cetvelle olctum döktüm diye dedim o olsaydı fındıkları boyutu boyutuna ayirirdi ben rastgele koydum
Ben neden simetri bir insan olamıyorum çok asimetrik biriyim
Başak burcu idi galibaBende değilim azerjj çok da titiz laf aramızda :))
Bayıldım bayıldım,evde kavrulmuş kadayıfım da var,ellerine sağlık nasıl güzeldir tadı daBak bakalım beğenecek misin :))
Evet çok güzel abla sadece kadayıf bir bardak tan yapmıştım ben bir bardaktan bir iki parmak eksik olsa daha güzel olur iç malzeme çok sert oldu bir bardak ile :))Bayıldım bayıldım,evde kavrulmuş kadayıfım da var,ellerine sağlık nasıl güzeldir tadı da
Oğluma uyumadan kitap okudum canım:)Nevreste nereye gittin
Ne geldi:)Dün akşam fındık kırarken aklıma ne geldi
Annemde öyle sürekli pis koku geliyor burnuna herşeye kerkes e karışıyor elini yıkama suni temizle bunu buraya koy sürekli düzen peşindeBaşak burcu idi galiba
Oğluma uyumadan kitap okudum canım:)
Yap canım çok güzel olur:)Bizimkiler bayıldılar:)Öğretmen yarın için para istemiş benden.
Şu gelin damadı bende mi yapsam okulda yapsın oğlum arkadaşları ile
Benimki yarımdan fazla,yeter demekki,ne yapsam @tuzsuz_ruh beni 500 km koştururEvet çok güzel abla sadece kadayıf bir bardak tan yapmıştım ben bir bardaktan bir iki parmak eksik olsa daha güzel olur iç malzeme çok sert oldu bir bardak ile :))
Söylerim sana bir ara canım :))Nerdeydin kuzum sen:)))
Nasıl yapacağımi anlatır misinYap canım çok güzel olur:)Bizimkiler bayıldılar:)
Nedir oÖğretmen yarın için para istemiş benden.
Şu gelin damadı bende mi yapsam okulda yapsın oğlum arkadaşları ile
Benimki yarımdan fazla,yeter demekki,ne yapsam @tuzsuz_ruh beni 500 km koşturur
Nedir o
Boşver iyiki başak burcu değiliz bize göre değilAnnemde öyle sürekli pis koku geliyor burnuna herşeye kerkes e karışıyor elini yıkama suni temizle bunu buraya koy sürekli düzen peşinde