- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
O biraz sıkar mı diyor yani?Başka mesaj verdi ben anladım gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O biraz sıkar mı diyor yani?Başka mesaj verdi ben anladım gibi
Bitsin sonra konuşuruz doğru mu tahmin etmişimO biraz sıkar mı diyor yani?
Ben biliyordum cvp i siz şaşırtmalı soruyorsunuz dur diye birinci dedim :))ablalarım size iyi geceler siz yatın :)
Bende 1 dedim sonra 2 dedim çaktırmaHerkes 2. demiş ben niye 1.dedim Beyin ıyuklamaya başladı herhalde
Ya uyuyunca 10 a düşerse
Gerçek zannedenler olmasınuygulama yazdım, sistem asla izin vermez.
o 1 oy alınca bana 5 katı yazıyor sistem otomatik
3 ampul 3 anahtari da sor bari abiablalarım size iyi geceler siz yatın :)
Bizim ki köstebek abla dört dönüyor :))Yok benim eşim genelde araba kullanıyor ama koşturmalı bir işi var:)Olaydan olaya:)
uygulama yazdım, sistem asla izin vermez.
o 1 oy alınca bana 5 katı yazıyor sistem otomatik
Gerçek zannedenler olmasın
Allah kolaylık versin işleri zorBizim ki köstebek abla dört dönüyor :))
Bir kelime bir işlemden sorsun3 ampul 3 anahtari da sor bari abi
Şimdilik böyle de keşke garantileri olsaydı daha fazla ağzımı acmayayaim yoksa siyasete gireceği m yarışma üstüAllah kolaylık versin işleri zor
Gerçek zannedenler olmasın
3 ampul 3 anahtari da sor bari abi
Seçim sonuçları nı beklerken sıkılmayalimBir kelime bir işlemden sorsun
Abi bizim burada ona balcan diyorlar:)gerçek zaten : )
aha onu bilmiyorum.... yahu bu soruları burada bebeler var onlarla oynarken soruyorum. Lavuklar cevabı biliyorlar aynı soruyu 10 kez sordurtuyorlar...
Bu arada bir gün isim şehir sebze oynadık...
B harfinde yazdıkları sebze Batlıcan
adamlar zorla kabul ettirdi.... bende kızdım bir daha oynamayacağım dedim yırttım cevap kağıdımı
B harfinden Biber de Batlıcan ne ya ?
Benim oğlum da yapiyor bunu geçen artist de bir ünlü ismi kabul ettirdi bu şekildegerçek zaten : )
aha onu bilmiyorum.... yahu bu soruları burada bebeler var onlarla oynarken soruyorum. Lavuklar cevabı biliyorlar aynı soruyu 10 kez sordurtuyorlar...
adamlar zorla kabul ettirdi.... bende kızdım bir daha oynamayacağım dedim yırttım cevap kağıdımı
Batlicangerçek zaten : )
O harfinde de oroz yazarlar hayvan dagerçek zaten : )