Dusundugunu yaziyorsun
evet maalesef bu konuda haklısınız. Eşime Allah sabır versin ona düşündüğümü de yazmıyorum direk aklımdan geçeni anlamasını istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dusundugunu yaziyorsun
Balcan nedir nevo badılcan olmasın oAbi bizim burada ona balcan diyorlar:)
Yok canım balcan :)Balcan nedir nevo badılcan olmasın o
Ben eşimin ne düşündüğünü ,aklından geçeni anlıyorum ,bazen hayretler içinde kalıyor,nasıl anlıyorsun diye ?evet maalesef bu konuda haklısınız. Eşime Allah sabır versin ona düşündüğümü de yazmıyorum direk aklımdan geçeni anlamasını istiyorum
Yeni evlendim benden bişey istediler bak hala adı aklıma gelmiyor meğer kavun isitiyorlarmis bakıp kalmıştım yüzlerine böyleYok canım balcan :)
Abi ne diyim, anlamaya calisiyoruz iste elimizden geldiginceevet maalesef bu konuda haklısınız. Eşime Allah sabır versin ona düşündüğümü de yazmıyorum direk aklımdan geçeni anlamasını istiyorum
Ampul sorusuevet maalesef bu konuda haklısınız. Eşime Allah sabır versin ona düşündüğümü de yazmıyorum direk aklımdan geçeni anlamasını istiyorum
Bende cevremdekilerin bakışlarından ve mimiklerinden ne istediğini anlarım:)Ben eşimin ne düşündüğünü ,aklından geçeni anlıyorum ,bazen hayretler içinde kalıyor,nasıl anlıyorsun diye ?
Ben çok sogugum o konuda beni herkes anlar ama ben kimseyi anlamam :/Bende cevremdekilerin bakışlarından ve mimiklerinden ne istediğini anlarım:)
Bende kacayim 1.5 saatte neler neler hazırlanması ki makarna yetişir zannımcaHepinize hayırlı geceler
Yok henüz karar verilmedi ama aklımda birkaç kategori var:)Nevoş sıradaki kategori belli mi?
Iyi geceler ❤Hepinize hayırlı geceler
1.5 saatte mantı bile açılır: )Bende kacayim 1.5 saatte neler neler hazırlanması ki makarna yetişir zannımca
Herkese Allah rahatlık versin iyi geceler :))
Yoo soyluyorsun abla, yenilebilir diyorsun ya yetmez miYok henüz karar verilmedi ama aklımda birkaç kategori var:)
Tabi ki ne olduğunu söylemem: )
Söylesen şaşardım zaten.Söylemeyeceğini biliyorum da cıssız mı onu söyle bariYok henüz karar verilmedi ama aklımda birkaç kategori var:)
Tabi ki ne olduğunu söylemem: )
Sen onun üzerine baklava bile açarsın da ben yapmam be hacı1.5 saatte mantı bile açılır: )