Geç kalma sonra uykun gelir zaten yoruldun:)Sağol canım
Az dinleneyim tatlılarida öyle yaparim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç kalma sonra uykun gelir zaten yoruldun:)Sağol canım
Az dinleneyim tatlılarida öyle yaparim
Rakipleri eliyoruz.Yerlerine yeni üyeler mi bulsak
Yaw ben bu Kazeni kime sikayet edem yayok mu senden daha kidemlisi Kazen diskalifiye etsin seniBirTutamMutluluk20 arife nasıldı ? Bayram pazar günü ama : )
şimdi bir yeniliyormuşum bu artislikle ....
Seni ayrı seviyorum şurada herkesin içinde söyletme:42 sen hiç ovme hep döv zaten
Azerin'i kaçırdınız önümüzdeki kategori katılmayacakmış
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler hepinize ❤
Çok hamarat olmasınlar ama sonra ben sondan 2. OluyorumRakipleri eliyoruz.Yerlerine yeni üyeler mi bulsak
Anlamadım bir daha söyle (esime de çok yaparım bunu )Seni ayrı seviyorum şurada herkesin içinde söyletme
Bosdurmuyorum bir yandan fındığı kiriyorumGeç kalma sonra uykun gelir zaten yoruldun:)
Sende üst sıralara çıkarsın bak deynepnaz aGeçen kategori sonuncuyduÇok hamarat olmasınlar ama sonra ben sondan 2. Oluyorum
İyi maşaallahBosdurmuyorum bir yandan fındığı kiriyorum
Yanlış kişileri eliyoesuj bende seni birinci yapma potansiyeli var boşuna elemeÇok hamarat olmasınlar ama sonra ben sondan 2. Oluyorum
Kargo çok tutar onlar bu tarafa gelince bslığa gitcezO zaman sende bir şeyler yollarsın:)
Sensiz buraların tadı yokAnlamadım bir daha söyle (esime de çok yaparım bunu )
Beni çağırmıyorsunKargo çok tutar onlar bu tarafa gelince bslığa gitcez
ön 10Jx20,275/40 R20,
arka 11Jx20,315/35 R20
ben ölçüleri vereyimde...
Olsun, 3-5 oy da olsa o da bize gelirYanlış kişileri eliyoesuj bende seni birinci yapma potansiyeli var boşuna eleme
Ayyy esimde boyle dese keşkeSensiz buraların tadı yok