- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
azmin ve sabrin icin helal olsun gercekten19 kez abi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azmin ve sabrin icin helal olsun gercekten19 kez abi
İyiki girmemişimGizli açalım katılmasın değil mi
Yemek yarışmasında traş takımı hediyesi olur muTraş takımı
Sabrın sonu selamettir:)azmin ve sabrin icin helal olsun gercekten
Gıybetapp ten devam edelimGizli açalım katılmasın değil mi
Diğerine katılırsın:)İyiki girmemişim
Tarifleri birden açıp oylamaya geçelim diyeceğim onay ondaGıybetapp ten devam edelim
Kazen abicim şimdi @Lisabella ile görüştüm.Kazen ne hediye ister ne alayım diyor.Karar verelim diyoruz
Sana ayrı hayranım
Senin karttan ödeme olacaksa arabayı bile değiştirebilir:)Kış lastiklerini çıkartıp yazlıkları takacağım haftaya ve dördü de değişmeli....
Anladınız siz beni
Kurun grupları, beni unutmayınGıybetapp ten devam edelim
Kime hediye edecektinBen denedim geçen havale ile hediye edecektim kayıt tarihi falan çıktı yapamadım
bnde 2.kez olmus hemen proluk istiyorum cok nankörümSabrın sonu selamettir:)
Senin karttan ödeme olacaksa arabayı bile değiştirebilir:)
Pahalıya patladı bu birincilik ,bence eşiniz sabote etmeliKış lastiklerini çıkartıp yazlıkları takacağım haftaya ve dördü de değişmeli....
Anladınız siz beni
Kızlar kolay ben bulurum çıkma lastikKış lastiklerini çıkartıp yazlıkları takacağım haftaya ve dördü de değişmeli....
Anladınız siz beni
O kolay ,hemşerim becerikli her şeyi yapabilir:)heee ben ödiyeceğim o zaman bana bir sarma sarsın bana kafi ...
Ablacım övme bu kadar beni utanıyorum vallaha artık benim aktif kullandığım tek sosyal ortamım burası normal yaşantımda da çevrem yoktur . Bu yüzden buraya üye olmuştum zaten konuşacak birşeyler paylaşacak insanlara ihtiyacım vardı. burası bana çok iyi geldi hele yemek bölümünü keşfettikten sonra hiç çıkamaz oldum yarışma heyacanı derken zaman çabucak geçivermiş oğlum 1 buçuk yaşındaymış şimdi 3 olacak .Aynen abicim ben kendisine cidden hayranım yaşça çokta küçük bir kardeşimiz
Yani biraz zaman,sabır lazım:)bnde 2.kez olmus hemen proluk istiyorum cok nankörüm