En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Aynı yaştalar ama senin oğlun küçük erken yazdırmışsın:)
Evet öğretmen geri al deseydi alacaktım ilk donemde masallahi var uyum sağladı dedi :))
Ama küçücük kalıyor aralarında minyon birde :))
Kızları öyle yapmayacağım ama iki sene gitsin onlar .

MaşaAllah iyiki buradasın sensiz çekilmezdi buralar :)
Şimdi iyimi oğlun ?
Sağol canım:)Girdim bir daha çıkamadım bağımlı oldum:)
Çok şükür canım hiç problem yaşamadık.Çok uslu bir bebekti,Yeme sorunu vs hiç yaşamadık.1-2 yaşında acı dolmalar ve baklavalar yemeye başladıTam Antep'li:)

Evet öğretmen geri al deseydi alacaktım ilk donemde masallahi var uyum sağladı dedi :))
Aynen canım ne kadar geç o kadar iyi:)Benim oğlumda sınıftakilerde küçük çok bozluyor herkes büyük diye:)

İyi akşamlar hanımlar hediyemi merak edenler paylaştım geldi bu gün çok mutluyum bu saati beklemek zorundaydım netim bittiği için
Aa güle güle kullan bakayım gidip

Hay maşaAllahh inşaAllah 4.de iyi yer

benide 5 bcuk yasnda okula vermisler annmler kucukken neysede son siniflarda boyum kisa kaliyordu digerlerine gore cok utaniyordum sinifta bnle 1 2 kisi kisaydik kötü oluyodu insan özellikle siraya girince kizlarri sakin erken verme cnm erkek gene uzarda

Aynen canım ne kadar geç o kadar iyi:)Benim oğlumda sınıftakilerde küçük çok bozluyor herkes büyük diye:)
Benimkide geçen sunumu vardı öğretmen resim attı iki kızın ortasında minicik kalmış

Benimkide geçen sunumu vardı öğretmen resim attı iki kızın ortasında minicik kalmış
Tabi ay olarak küçük olunca farkediyor:)Bizim sınıftakiler Allah'tan çok uzun değiller:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…