Evet öğretmen geri al deseydi alacaktım ilk donemde masallahi var uyum sağladı dedi :))Aynı yaştalar ama senin oğlun küçük erken yazdırmışsın:)
Kusura bakma beğenmedim ifadesi varmis hiç gormemistim
Kör ben
Sağol canım:)Girdim bir daha çıkamadım bağımlı oldum:)MaşaAllah iyiki buradasın sensiz çekilmezdi buralar :)
Şimdi iyimi oğlun ?
Kalamam onunla 1 gün konuşmasam günüm rast gitmezHiç eksik kalma
Aynen canım ne kadar geç o kadar iyi:)Benim oğlumda sınıftakilerde küçük çok bozluyor herkes büyük diye:)Evet öğretmen geri al deseydi alacaktım ilk donemde masallahi var uyum sağladı dedi :))
Ama küçücük kalıyor aralarında minyon birde :))
Kızları öyle yapmayacağım ama iki sene gitsin onlar .
Kullandımda başıma neler geldi
Aa güle güle kullan bakayım gidipİyi akşamlar hanımlarhediyemi merak edenler paylaştım geldi bu gün çok mutluyum bu saati beklemek zorundaydım netim bittiği için
Hay maşaAllahh inşaAllah 4.de iyi yerSağol canım:)Girdim bir daha çıkamadım bağımlı oldum:)
Çok şükür canım hiç problem yaşamadık.Çok uslu bir bebekti,Yeme sorunu vs hiç yaşamadık.1-2 yaşında acı dolmalar ve baklavalar yemeye başladıTam Antep'li:)
benide 5 bcuk yasnda okula vermisler annmler kucukken neysede son siniflarda boyum kisa kaliyordu digerlerine gore cok utaniyordum sinifta bnle 1 2 kisi kisaydik kötü oluyodu insan özellikle siraya girince kizlarri sakin erken verme cnm erkek gene uzardaEvet öğretmen geri al deseydi alacaktım ilk donemde masallahi var uyum sağladı dedi :))
Ama küçücük kalıyor aralarında minyon birde :))
Kızları öyle yapmayacağım ama iki sene gitsin onlar .
Benimkide geçen sunumu vardı öğretmen resim attı iki kızın ortasında minicik kalmışAynen canım ne kadar geç o kadar iyi:)Benim oğlumda sınıftakilerde küçük çok bozluyor herkes büyük diye:)
bnde bugun dusunuyordum hediyesi gitmedimi diye bi bakayimİyi akşamlar hanımlarhediyemi merak edenler paylaştım geldi bu gün çok mutluyum bu saati beklemek zorundaydım netim bittiği için
İyi akşamlar canım ❤İyi akşamlar hanımlarhediyemi merak edenler paylaştım geldi bu gün çok mutluyum bu saati beklemek zorundaydım netim bittiği için
Tabi ay olarak küçük olunca farkediyor:)Bizim sınıftakiler Allah'tan çok uzun değiller:)Benimkide geçen sunumu vardı öğretmen resim attı iki kızın ortasında minicik kalmış
Güle güle kullan canımİyi akşamlar hanımlarhediyemi merak edenler paylaştım geldi bu gün çok mutluyum bu saati beklemek zorundaydım netim bittiği için
Teşekkür ederim canım benimAa güle güle kullan bakayım gidip
:))Biz kalabalığız ne yapabilir
bakalım ya olacak ya olacakDüzenli devam etsen verirsin canım sen 2 haftadır hastaneye gidiyorsun orda dikkat edemiyorsun ki
herkes bunu söylüyor ne var şu kepekte yaaa ://Kepek ekmeği yeme, ya cavdar yada tam buğday ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?