- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Yok dedigim gibi hic Turkiyede olmadimAzeri olduğunu kızlardan duyduğumdan beri özellikle senin yazma şekline baktım okadar güzel ki kesin Türkiyede yaşayan azeri dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok dedigim gibi hic Turkiyede olmadimAzeri olduğunu kızlardan duyduğumdan beri özellikle senin yazma şekline baktım okadar güzel ki kesin Türkiyede yaşayan azeri dedim
Anaaa Mune de bana vermis oyunu
Operim ablakusura bakma o heyecanla abla yazmayi unutmusum
Dün uzun uzun baktım tatlılara :))) bakarken anılarım canlandı, bir zamanlar sevdiklerimi birer birer toprağa vermeden önce, ayrılıkların, hasretlerin araya girmediği yıllarda bayram sabahları kalabalık ailemle yaptığımız bayram kahvaltıları geldi aklıma, o kalabalık ve bereketli sofralarımızın 3 değişmez klasiği vardı, zeytinyağlı sarma, evde açılmış patatesli/ ıspanaklı börek bir de ev yapımı baklava, biz çok sevdiğimiz için yaşlı başlı babaannemiz baklavayı birkaç çeşit açardı, benim favorim burma olandı, o günlere olan hasretimle bir oyum burma baklavaya, bir oyum senin şöbiyete gitti :))) canım çektiğinde milföy hamurundan yapıyorum, hem de elimde eteğimde çoluk çocuk yokken, senin şöbiyet tembelliğimi yüzüme vurduğundan oyumu kaptı
Amin, aman ne kusuru gülüm, mune denir, abla denir müdür denir, teyze demediğiniz sürece sorun yokteyze derseniz kaçın hahahahahaaOperim ablakusura bakma o heyecanla abla yazmayi unutmusum
Allah olenlere rahmet geride kalanlara uzun omurler versinbize guzel gunler yasatan buyuklerimize minnetimiz sonsuz
Abla duydum ki cimbizini calip tatli yapmislar dogru muAmin, aman ne kusuru gülüm, mune denir, abla denir müdür denir, teyze demediğiniz sürece sorun yokteyze derseniz kaçın hahahahahaa
Evet doğru, hangi ara aldı da yaptı anlamadım, kesin yemeğime uyku ilacı attı Minik Duduklu TencereAbla duydum ki cimbizini calip tatli yapmislar dogru mu
yapar o baksana adama turlu turlu iskenceler yapiyomusEvet doğru, hangi ara aldı da yaptı anlamadım, kesin yemeğime uyku ilacı attı Minik Duduklu Tencere
Demeeee :)))) arkasından konuşmak gibi olmasın, benim cımbızın ucu hafif yamulmuş, tatlı için aldı gibi gözüküp eşinin etlerini mi didikledi acabayapar o baksana adama turlu turlu iskenceler yapiyomus
Ne yapıyormus kacırmısım oraları takıma almıstım ben korksam mı acabayapar o baksana adama turlu turlu iskenceler yapiyomus
Evet öyleymiş kararsız kaldım, daha sonra iyice bakayım bi dedim :)Bir tane mi kullandınız iki oy hakkınız vardı
Ola bilir balik yapacakti o gun balik da temizlemis ola bilirDemeeee :)))) arkasından konuşmak gibi olmasın, benim cımbızın ucu hafif yamulmuş, tatlı için aldı gibi gözüküp eşinin etlerini mi didikledi acaba
Benden duymus olma adam uyurkene islak ellerini yuzune suruyomusNe yapıyormus kacırmısım oraları takıma almıstım ben korksam mı acaba
Neyse yan yana değiliz bize yapamazenden duymus olma adam uyurkene islak ellerini yuzune suruyomus
oldurucek beni kanki dedim bagrima bastim diyeNeyse yan yana değiliz bize yapamaz
Yook o sever bizi birsey demez :)oldurucek beni kanki dedim bagrima bastim diye
6 tanesini yedim, 6 taneden birini bir kere yedim daha yemedimListedeki tatlılardan 9 tanesini hiç yemedim ben,tamamını yiyen var mı?
Bildigim kadariyla bi seferde ikisini oylamaniz gerekiyo ikinci sefer oy kullanmak mumkun degilPoff ben gidiyorum, yine karar veremedim akşama tekrar bakayım klasik terazi işte
Tercih meselesi .Kimine göre de çay alakasız geliyor.Bana kalsa tatlının yanında çay da içerim ,kahve de ayran da ,meyva suyu da ,ne olursa olsun içerimcevizili burma ve şöbiyet en iyileri bence
yalnız anlamadıgım bir sey var birkac tane fotografta gördüm de, tatlıların yanında türk kahvesi var, tatlının yanında çay içilmez mi ya türk kahvesi biraz alakasız geldi bana :/