• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
:KK15:

Dün uzun uzun baktım tatlılara :))) bakarken anılarım canlandı, bir zamanlar sevdiklerimi birer birer toprağa vermeden önce, ayrılıkların, hasretlerin araya girmediği yıllarda bayram sabahları kalabalık ailemle yaptığımız bayram kahvaltıları geldi aklıma, o kalabalık ve bereketli sofralarımızın 3 değişmez klasiği vardı, zeytinyağlı sarma, evde açılmış patatesli/ ıspanaklı börek bir de ev yapımı baklava, biz çok sevdiğimiz için yaşlı başlı babaannemiz baklavayı birkaç çeşit açardı, benim favorim burma olandı, o günlere olan hasretimle bir oyum burma baklavaya, bir oyum senin şöbiyete gitti :))) canım çektiğinde milföy hamurundan yapıyorum, hem de elimde eteğimde çoluk çocuk yokken, senin şöbiyet tembelliğimi yüzüme vurduğundan oyumu kaptı :-)

:KK15:

Dün uzun uzun baktım tatlılara :))) bakarken anılarım canlandı, bir zamanlar sevdiklerimi birer birer toprağa vermeden önce, ayrılıkların, hasretlerin araya girmediği yıllarda bayram sabahları kalabalık ailemle yaptığımız bayram kahvaltıları geldi aklıma, o kalabalık ve bereketli sofralarımızın 3 değişmez klasiği vardı, zeytinyağlı sarma, evde açılmış patatesli/ ıspanaklı börek bir de ev yapımı baklava, biz çok sevdiğimiz için yaşlı başlı babaannemiz baklavayı birkaç çeşit açardı, benim favorim burma olandı, o günlere olan hasretimle bir oyum burma baklavaya, bir oyum senin şöbiyete gitti :))) canım çektiğinde milföy hamurundan yapıyorum, hem de elimde eteğimde çoluk çocuk yokken, senin şöbiyet tembelliğimi yüzüme vurduğundan oyumu kaptı :-)
Operim abla:KK15:kusura bakma o heyecanla abla yazmayi unutmusum:oops:
Allah olenlere rahmet geride kalanlara uzun omurler versin:110:bize guzel gunler yasatan buyuklerimize minnetimiz sonsuz:110:

Operim abla:KK15:kusura bakma o heyecanla abla yazmayi unutmusum:oops:
Allah olenlere rahmet geride kalanlara uzun omurler versin:110:bize guzel gunler yasatan buyuklerimize minnetimiz sonsuz:110:
Amin, aman ne kusuru gülüm, mune denir, abla denir müdür denir, teyze demediğiniz sürece sorun yok:KK70:teyze derseniz kaçın hahahahahaa

:KK70: yapar o baksana adama turlu turlu iskenceler yapiyomus :KK70:
Demeeee :)))) arkasından konuşmak gibi olmasın, benim cımbızın ucu hafif yamulmuş, tatlı için aldı gibi gözüküp eşinin etlerini mi didikledi acaba :KK70:

Demeeee :)))) arkasından konuşmak gibi olmasın, benim cımbızın ucu hafif yamulmuş, tatlı için aldı gibi gözüküp eşinin etlerini mi didikledi acaba :KK70:
Ola bilir :KK70: balik yapacakti o gun balik da temizlemis ola bilir 🤣🤣🤣🤣
Ne yapıyormus kacırmısım oraları takıma almıstım ben korksam mı acaba :skandal:
Benden duymus olma adam uyurkene islak ellerini yuzune suruyomus🤣🤣🤣🤣

Poff ben gidiyorum, yine karar veremedim :( akşama tekrar bakayım klasik terazi işte 😂
Screenshot_2019-03-26-16-16-38-383_com.hsv.freeadblockerbrowser.png

cevizili burma ve şöbiyet en iyileri bence :KK200:

yalnız anlamadıgım bir sey var birkac tane fotografta gördüm de, tatlıların yanında türk kahvesi var, tatlının yanında çay içilmez mi ya türk kahvesi biraz alakasız geldi bana :/
Tercih meselesi .Kimine göre de çay alakasız geliyor.Bana kalsa tatlının yanında çay da içerim ,kahve de ayran da ,meyva suyu da ,ne olursa olsun içerim :KK53:

Back