- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
TamamUnutma ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamUnutma ama
Burnumu karıştırmıştım ,elimi yıkamamıştım ,olur mu?Uzatın ellerinizi
Haydi bir iki ucAynı anda oyuna bakıp,anaaa ne kadar çok oy almış diyelim gözümüzü iyice açarak
sen uzatmasanda olurBurnumu karıştırmıştım ,elimi yıkamamıştım ,olur mu?
Aynı anda oyuna bakıp,anaaa ne kadar çok oy almış diyelim gözümüzü iyice açarak
Uzatın ellerinizi
Birimiz hepimiz hepimiz kunefeye karşı
Bende alerji var geçmesin size o yüzden siz yapınBurnumu karıştırmıştım ,elimi yıkamamıştım ,olur mu?
Git elini protex le yika da gel deynoBurnumu karıştırmıştım ,elimi yıkamamıştım ,olur mu?
Git elini protex le yika da gel deyno
Ee kim kaldi iki kisiyle yikamayiz kunefeyiBende alerji var geçmesin size o yüzden siz yapın
Bağışıklık kazanın yıkamayacağımGit elini protex le yika da gel deyno
Simdi saydim da 7 tanesini yemisim ben deListedeki tatlılardan 9 tanesini hiç yemedim ben,tamamını yiyen var mı?
Yok eldiven takip geliyoruzKayboldular ,benden gizli voltran mı oluşturuyorlar yoksa
Tesekkur ederimcevizili burma ve şöbiyet en iyileri bence
yalnız anlamadıgım bir sey var birkac tane fotografta gördüm de, tatlıların yanında türk kahvesi var, tatlının yanında çay içilmez mi ya türk kahvesi biraz alakasız geldi bana :/
Sanirim tek oy kullandinizcevizili burma ve şöbiyet en iyileri bence
yalnız anlamadıgım bir sey var birkac tane fotografta gördüm de, tatlıların yanında türk kahvesi var, tatlının yanında çay içilmez mi ya türk kahvesi biraz alakasız geldi bana :/