- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.880
- 698
Ara ara bakar ne yapıyorum diye bir gece yüzümü şulu boya ile boyayıp korkutmustum birde kameraya aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara ara bakar ne yapıyorum diye bir gece yüzümü şulu boya ile boyayıp korkutmustum birde kameraya aldım
Ben de bir kere eşimin yüzünü uykudayken ayakkabı boyasıyla boyamıştım Tabi o da unutmamış aynısını bana yapmıştıAra ara bakar ne yapıyorum diye bir gece yüzümü şulu boya ile boyayıp korkutmustum birde kameraya aldım
Ayakkabı boyası kötü olur yiaaa bak o hiç aklıma gelmedi :))Ben de bir kere eşimin yüzünü uykudayken ayakkabı boyasıyla boyamıştım Tabi o da unutmamış aynısını bana yapmıştı
Evet zor çıkmıştıAyakkabı boyası kötü olur yiaaa bak o hiç aklıma gelmedi :))
Spor ayakkabı olmadan bileklere zararmış işteevde de yapsan leslieyiYok abla direk çorapla
Kışlık montlar kalktı da yazlıkları giyiyorlar ,portmantoda çok yer kaplıyordu ,kaldırdım.Ben daha kaldırmadım montları hâlâ soğuk
Ben de Nisan ortalarına doğru kaldırırım:)Spor ayakkabı olmadan bileklere zararmış işteevde de yapsan leslieyi
Ben de ayakkabısız yapıyordum
Kışlık montlar kalktı da yazlıkları giyiyorlar ,portmantoda çok yer kaplıyordu ,kaldırdım.
Giyeyim bariSpor ayakkabı olmadan bileklere zararmış işteevde de yapsan leslieyi
Ben de ayakkabısız yapıyordum
Kışlık montlar kalktı da yazlıkları giyiyorlar ,portmantoda çok yer kaplıyordu ,kaldırdım.
İlla yemek tarifi mı alacağız böyle tariflerde lazımEvet zor çıkmıştı
Alt katın dolu mu?Giyeyim bari
Ev ayakkabısı alman lazım gayriGiyeyim bari
Ev ayakkabısı değil spor ayakkabıEv ayakkabısı alman lazım gayri
Benim üst kattaki kimse geçemez dolgu topuk terlik giyiyor evin içinde tüm gün takir tskir dolaşıyorAlt katın dolu mu?
Yanlış yazmışım ev için spor ayakkabıEv ayakkabısı değil spor ayakkabı
Doluda öğretmen evde değilAlt katın dolu mu?
Ev için değil spor yapmak içinYanlış yazmışım ev için spor ayakkabı
Evet çok lazım Ben eşimin suratına makyaj da yapmıştım Aynısını abime de yaptım hatta eşarp taktımİlla yemek tarifi mı alacağız böyle tariflerde lazım
Var bacım her halt varda yapan giyen yokEv ayakkabısı alman lazım gayri
esim deynep in şifreyi ele geçirmedi değil mi o da benle uğraşır böyleEv için değil spor yapmak için
Uyanmadi mı benimki uyanır o kadar dayanmaz :))Evet çok lazım Ben eşimin suratına makyaj da yapmıştım Aynısını abime de yaptım hatta eşarp taktım
Benim plastes topu gibi evde amacı dışında kullanılıyorVar bacım her halt varda yapan giyen yok