- 2 Aralık 2015
- 31.736
- 105.749
- 598
Testereyle kimi kesecekmiş?deynepnaz Kazen yada curly kullaniyor testeri Sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testereyle kimi kesecekmiş?deynepnaz Kazen yada curly kullaniyor testeri Sanirim
Ne oldu kankacımZipzip- kankacim bugün çok fenayım
Gördün mü nasıl etkili okuyorumOku anam
Canım yanlış anlamayın ama çağırmayın arkadaşlarınızı,zaten bildirim gidecek ileride.Çağırdığınız arkadaşınız başka tarifi beğense de çekinebilir oy vermeye çağırdığınızdan dolayıHele diğer topiklerde bahsetmeyin yarışmadan oylamadan diskalifiye bile olunabilir
Dokunmayın çok fenayım ahey ahey ahey ,Azer Bülbül'ün türküsü geldi aklımaZipzip- kankacim bugün çok fenayım
Ben korkuma takımda demedim canım :)))Canım yanlış anlamayın ama çağırmayın arkadaşlarınızı,zaten bildirim gidecek ileride.Çağırdığınız arkadaşınız başka tarifi beğense de çekinebilir oy vermeye çağırdığınızdan dolayıHele diğer topiklerde bahsetmeyin yarışmadan oylamadan diskalifiye bile olunabilir
Hadıyaa iyi olmuş fazlası zarar zaten Sorma o biride beni bitirdi baklavanın valla olsa tepsiyi vermezdim kimseye .O baklavalardan bir tanesi beni benden alıyor zaten
Ama kadayıfçı da çoktu 3 tarif gördüm memlekette görmekten bayıldım içim dışım oldular resmen
Tamam onu oku ama accık bişide belki diye ucundanda bana kaçırHe tamam olur birincilik için deynepnaz i okuyacağım çünkü
Dogru demiş akıllı kadın vesselamBevvab bana iğrençsin dedi
Gördün mü nasıl etkili okuyorum
Hemen bir oy geldi
Cırcır olmuşumNe oldu kankacım
Ben spora bayyyyTestereyle kimi kesecekmiş?
Yaa kötü olmusCırcır olmuşum
Git mıç o zamanCırcır olmuşum
Dur sen daha yarışma hayatinda görmediğin oyları gireceksin
Ağzına ,diline sağlık ,ohh bee
Ne yiyeyim midem de kötüYaa kötü olmus
Birseyler yedin mi iyi gelsin diye canım
Hiç umudum yokDur sen daha yarışma hayatinda görmediğin oyları gireceksin
Patates hasla canım iyi gelirNe yiyeyim midem de kötü
Demi ya resmen ye beni diye bakıyorHadıyaa iyi olmuş fazlası zarar zaten Sorma o biride beni bitirdi baklavanın valla olsa tepsiyi vermezdim kimseye .
Sen yinede pek yiyici gözlen bakmadaDemi ya resmen ye beni diye bakıyor